ТОП НОВИНА: Валери Божинов не може да си намери място от щастие!

https://goreshto.net/novini/top-novina-valeri-bozhinov-ne-mozhe-da-si-nameri-myasto-ot-shtastie/49338 Goreshto.net
ТОП НОВИНА: Валери Божинов не може да си намери място от щастие!

Валери Божинов не знае къде да се дене от огромната радост, която го сполетя!

За Валери Божинов настъпват прекрасни времена. Особено през идните няколко месеца, в които той с трепет ще чака раждането на третото си дете. Да, това е самата истина - съпругата му Николета Лозанова е бременна. Това разкриха близки до двойката, а и преди дни самата Николета е била засечена на преглед в луксозната клиника "Свети Лазар", която много известни родители избират за раждането на децата си.

[caption id="attachment_4342" align="alignright" width="300"]Николета ще дари Валери Божинов с още един син Николета ще дари Валери Божинов с още един син[/caption]

Николета Лозанова отишла там с приятеля си Азис, стояла вътре около час и половина, след което видимо умислена разговаряла с Валери Божинов. Не се знае дали Николета е била планирала раждането на второто си дете точно сега, когато предаването й набира скорост, но е сигурно, че новината за предстоящото трето поред бащинство изстреляло Валери Божинов в облаците.

Вече се знае дори, че Николета е бременна в третия месец, а бебето ще бъде момче. Така красавицата ще дари Валери Божинов и с мъжки наследник, освен с малката кукла Никол.

Предполага се, че Николета е забременяла, когато с Валери Божинов имаха сериозни пререкания и дори се бяха разделили за известно време. Сдобряването обаче е било повече от горещо и ето, че резултатът от него може да се очаква след броени месеци.

Николета Лозанова и Валери Божинов този път наистина ще затвърдят връзката си и вече никой няма да може да ги раздели, прогнозират техни приятели, пише вестник "Уикенд".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.