Тотален обрат в bTV: Любо Нейков не вярва на ушите си!

https://goreshto.net/novini/totalen-obrat-v-btv-lyubo-neykov-ne-vyarva-na-ushite-si/49295 Goreshto.net
Тотален обрат в bTV: Любо Нейков не вярва на ушите си!

Любо Нейков действително не могъл да повярва на това, което се случва!

Любо Нейков не вярва на ушите си, след тоталния обрат, който настъпил в телевизия Би Ти Ви преди броени дни. Комикът беше изпаднал в състояние на дълбока депресия заради отрязаното му предаване "Голата истина", а и от факта, че "Комиците" също бяха спрени от излъчване.

[caption id="attachment_4003" align="alignright" width="300"]Любо Нейков най-сетне е спасен от Евтим Милошев Любо Нейков най-сетне е спасен от Евтим Милошев[/caption]

"Любо беше много зле. Каза си - това е, свърши се с кариерата ми на продуцент, а може би и на актьор в телевизията", разказват колеги на Любо Нейков, пред които той не скрил тревогите си. Тъкмо затова наистина не могъл да повярва на "чудото", което му се случило и бил страшно благодарен на "спасителя" си. В ролята на който влязъл оправният му съдружник Евтим Милошев.

Евтим Милошев отсъстваше от страната няколко месеца, докато траеха снимките на риалитито "Сървайвър", снимано в Камбоджа. Тъкмо през това време Любо Нейков успя да съсипе тотално нещата и да доведе компанията им "Дрийм тийм" почти до фалит.

Оказа се обаче, че Евтим Милошев с присъщата си оправност и нюх към бизнеса, успял да един ден да оправи бъкиите на съдружника си, а и нещо много повече. Той се договорил с новите шефове на Би Ти Ви отново да пуснат в ефир шоуто "Комиците", както и подписал нови договори за "Столичани в повече" и предаването "Нека говорят". Така осигурил работата на Любо Нейков за срок от две години занапред.

"Любо Нейков не може да си намери място от щастие, защото беше почти отчаян от ситуацията и от това, че се е провалил като продуцент. Евтим обаче направи страхотна услуга и на двамата, така че облаците над тях се поразсеяха, пък дори и за две години", коментират хора от телевизията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.