Тото от СкандаУ взриви с разкритие в ефир! (ето какво обяви)

https://goreshto.net/novini/toto-ot-skandau-vzrivi-s-razkritie-v-efir-eto-kakvo-obyavi/47110 Goreshto.net
Тото от СкандаУ взриви с разкритие в ефир! (ето какво обяви)

Тото от СкандаУ призна, че чака бебе от Кристин Петринска!
В четвъртия на предаването Close Up по телевизия The Voice гостуваше идолът на милиони родни тийнейджърки Тото от Скандау.

Водещата и продуцент на предаването Сантра отиде в дома му рано сутринта, за да види как минава един ден на Йонислав Йотов, както е истинското му име. И остана доста учудена от факта, че Тото отдавна вече е на крак и я чака в пълна кондиция.

Оказа се, че ако не е на участие предната нощ, рапърът се буди още в 6 сутринта. Прави си кафе и внимателно преглежда канала You Tube до към 10:00 – 10:30 часа.

„Правя го, за да съм в крак с всичко, което се случва, а ако може и една крачка напред“, откровен е Тото, който е свикнал да следи световната музика и особено парчетата, които правят конкурентите му.

Пред Сантра чаровникът Тото разкри и нещо неочаквано за него. А именно, че от известно време подменя целия си гардероб на един месец. Просто събира почти всичките си дрехи и ги изхвърля. А причината е доста любопитна:

„Купих си един червен анцуг за клипа на песента „Чужди усмивки“. След два месеца излязох с него за първи път. И един дойде при мен и ме пита: „Брат, ти друго нещо нямаш ли?“

Тогава проумях, че тези, като гледат често видето, са убедени, че съм мърляч, който носи едни и същи дрехи“, смее се Тото от СкандаУ.

Разбира се, синеокият рапър нямаше как да не отговори на няколко прелюбопитни въпроса на Сантра относно личния му живот. И любовта с танцьорката Кристин Петринска, от която той чака първото си дете.

Е, в предаването той потвърди новината и заяви, че чакат бебчето да се появи на бял свят до няколко месеца. Без да се тревожи, че бившата му половинка Кака Яна може да гледа телевизия, Йотов призна, че Кристин е голямата му любов.

Не Яна, а нея, той определи като най-красивата жена, която е виждал, но и добави, че тя е най-добрият му приятел. “Да, искам да се оженя за Кристин и то много. Но повече информация няма да давам. Като го решим, ще разберете”, уклончив е Тото от СкандаУ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.