Това е безотказната диета на перфектната Адриана Лима!

https://goreshto.net/novini/tova-e-bezotkaznata-dieta-na-perfektnata-adriana-lima/49444 Goreshto.net
Това е безотказната диета на перфектната Адриана Лима!

Адриана Лима вае съвършено тяло с тази диета вече години наред!

Адриана Лима - едва ли има мъж или жена на Земята, които да не са цъкали с език пред снимката на това перфектно същество. Топ модела на "Виктория Сикретс" безспорно е една от най-красивите жени на света, като за това обаче не е виновна само природата.

[caption id="attachment_5182" align="alignright" width="300"]Адриана Лима Адриана Лима разкри сама диетата си[/caption]

Ежедневието на Адриана Лима е изпълнено с много ангажименти, най-сериозният от които е отговорността към собствения й организъм и тяло. За да се задържи на върха, Адриана Лима се подлага на множество лишения и натоварващи фитнес тренировки. Скачането на въже също е в ежедневната й програма като с него поддържа мускулите на невероятните си крака.

Със сигурност обаче това, без което Адриана Лима не може, е железният й хранителен режим. Самата тя издаде точната си диета в откровено интервю и е категорична, че през годините е изпробвала не една или две диети, но по-добра от тази, досега поне, не е срещала.

[caption id="attachment_5183" align="aligncenter" width="300"]Точните продукти и количества в диетата на Адриана Лима Точните продукти и количества в диетата на Адриана Лима[/caption]

Нещо повече - Адриана Лима не е единствената, която се е доверила на невероятната диета. Колежката й Миранда Кер също е запалена по нея, тъй като въпросната диета ти дава всички необходими и полезни вещества, без да се налага да гладуваш или да се задоволяваш с дъвчене на безвкусни треви.

[caption id="attachment_5184" align="aligncenter" width="300"]Тази диета е изпитано ефективна Тази диета е изпитано ефективна[/caption] [caption id="attachment_5185" align="aligncenter" width="300"]Пробвайте я и дано помогне и на вас! Пробвайте я и дано помогне и на вас![/caption]

Адриана Лима и Миранда Кер предупреждават, че диетата трябва да се спазва изключително точно и то не повече от две седмици. След това може да се направи почивка от още две седмици, в които обаче количествата и качеството на храната трябва да се доближава максимално до това в определения хранителен режим.

Вижте сами изпитаната диета на Адриана Лима, за чиято ефективност няма по-добро доказателство от един поглед върху самата Адриана Лима. Опитайте я и Вие и желаем късмет с кантара!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.