Това е любов: Вижте какво направи Петко за бременната Яна!

https://goreshto.net/novini/tova-e-lyubov-vizhte-kakvo-napravi-petko-za-bremennata-yana/49245 Goreshto.net
Това е любов: Вижте какво направи Петко за бременната Яна!

Петко Димитров направи наистина голям жест към любимата си!

Ето на това му се казва истинска любов. Бизнесменът Петко Димитров направи невероятен жест към бременната си съпруга Яна Акимова. Подаръкът, който й направи, не може да се купи с пари, но пък струва повече от всичко - а именно огромно доверие.

Петко Димитров дари две от новите си заведения, намиращи се в Студентски град, на танцьорката Яна, която ще ги върти, както намери за добре. Подобен жест и реверанс Петко Димитров не е правил нито към бившето си гадже Ели Гигова, нито дори към майката на сина си Мария Игнатова.

[caption id="attachment_3636" align="alignright" width="300"]Яна е на 7-то небе след невероятния жест и доверието, което й оказа Петко Димитров Яна е на 7-то небе след невероятния жест и доверието, което й оказа Петко Димитров[/caption]

„Клуб 33” и „„Nitro” са имената на двете нови заведения, на които Петко Димитров залага големи надежди, както и на управлението на любимата си Яна. Тя ще има пълните права да се разпорежда с цялостното обзавеждане и дизайн на заведенията, да подбира и назначава персонала, както и да го обучава на всичко, необходимо за перфектното обслужване на гостите.

Близки до бъдещите родители разказват, че Яна Акимова била на седмото небе от щастие като разбрала какво доверие й гласува съпругът й и обещала, че от пламенна танцьорка ще се превърне в бизнес дама за пример.

Припомняме, че Яна вече е в шестия месец и коремчето доста й личи. Тя ще дари Петко Димитров с втори мъжки наследник, а бизнесменът не знае как да благодари на Господ за огромното си щастие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.