Това е прочутият лек за бронхит и кашлица на билкаря Кольо Жеков! (след 2 дни няма и следа от тях)

https://goreshto.net/novini/tova-e-prochutiyat-lek-za-bronhit-i-kashlica-na-bilkarya-kolyo-zhekov-sled-2-dni-nyama-i-sleda-ot-tyah/50240 Goreshto.net
Това е прочутият лек за бронхит и кашлица на билкаря Кольо Жеков! (след 2 дни няма и следа от тях)

Билкарят Кольо Жеков е познат не само в родния си град, но и в цялата страна! Ето лека му за бронхит и кашлица!

Той е Кольо Жеков или просто бай Кольо, както го наричат от край време почти всички, дори и непознатите. Живее в Асеновград, но името му се е разнесло из цялата страна. Заради силата на невероятните му билкови смеси, с които лекува множество заболявания. Днес, в сезона и дните на грипа и вирусите обаче, ще ви запознаем с лечението на кашлица и бронхит на Кольо Жеков. Рецептите наистина правят чудеса, а от болежките няма и следа още след втория ден. Трите рецепти са изпитани и потвърдени от мнозина, затова може да си изберете една от тях - според това, с което разполагате, или може по-лесно да се снабдите. Бъдете сигурни, че и трите са еднакво мощни и лековити. За първата рецепта на билкаря трябва да си смесим по сто грама живовлек и сто грама подбел, заедно с 80 грама бял оман. Разбъркваме ги добре и от тази смес си гребваме две лъжици. Които заливаме с 500 грама вряща вече вода. Оставяме да ври за още десетина минути на слаб огън, а като изстине течността, си я прецеждаме. Делим я на три части и я пием 15 минути преди всяко от храненията за деня. Втората рецепта се състои от седем листа от индрише и седем листа от здравец, които сваряваме в 600 грама вода за около 10 минути, но на слаб огън. Отново оставяме да изстине и си прецеждаме отварата, която после делим на три части и ги пием 20 минути преди храна. Третата рецепта включва една цяла глава кромид лук, която си настъргваме и прецеждаме сока през марля. Добавяме му същото количество сок от лимон, лъжичка сода за хляб и една лъжица истински мед. Отново смесваме и разбъркваме сместа, от която започваме да приемаме по една голяма лъжица три пъти през деня. Отново нека да бъде 20-ина минути преди да седнем да се храним.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.