Това, което Цуни разказа за Преслава в Къщата, е тотална лъжа: Ето какво всъщност е имало между тях!

https://goreshto.net/novini/tova-koeto-cuni-razkaza-za-preslava-v-kashtata-e-totalna-lazha-eto-kakvo-vsashtnost-e-imalo-mezhdu-tyah/50010 Goreshto.net
Това, което Цуни разказа за Преслава в Къщата, е тотална лъжа: Ето какво всъщност е имало между тях!

Цветелин Маринов - Цуни още гасне по Преслава!

Попфолк дивата Преслава и бизнесменът Цуни са близки приятели от години. От дълго време дори се счита, че двамата са бивши любовници, но истината е по-различна. Тази вечер Биг Брадър излъчи разказ на Цветелин, в който той обяснява какви са били отношенията му с Преси. Богаташът твърди, че певицата го е канила на различни пътувания с нея, н0 той така и не предприел нищо спрямо нея. Най-известното пътуване, на което са били двамата, е това до Дубай. Тогава, според Цуни, фолк звездата го е взела нарочно с нея, очаквайки да се случи нещо. Той обаче я имал за висока топка и не посмял да я ухажва. Оказа се обаче, че бизнесменът е преиначил истината до голяма степен. Емануела, която беше гост в студиото на Големия Брат, разкри, че всъщност Цуни се е самопоканил на екскурзията до Дубай и че всъщност Преслава го е отрязала в опитите му да бъде с нея. Явно, въпреки парите си, Цветелин Маринов често бива отрязван от жени. Само в Къщата има две дами, с които той е ударил на камък. Едната е Александра Богданска, която преди време тръгнал да сваля. Тя обаче по това време си имала друго гадже, с което заминала за Гърция и не обърнала грам внимание на Цуни. Другата е Енджи Касабие. Той й писал съобщение в социалната мрежа, в което я кани на среща. Диетоложката обаче не отвърнала нищо. Една от жените, които все пак е била с Цуни, е бившата певица Елена Паришева. Двамата са имали връзка цяла година. И тя обаче е зашлевила бизнесмена право в лицето, тъй като го напуснала заради Ивелин Попов. Футболистът буквално я откраднал, когато започнал да й пише, въпреки че знаел, че е обвързана. В момента Преслава и Цуни са още приятели, но след разказите му тази вечер не се знае дали това ще е за дълго.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.