Това тя ли е: Тези кадри от младостта на Маргарита Хранова взривиха мрежата! (няма да я познаете - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/tova-tya-li-e-tezi-kadri-ot-mladostta-na-margarita-hranova-vzriviha-mrezhata-nyama-da-ya-poznaete-mnogo-snimki/50124 Goreshto.net
Това тя ли е: Тези кадри от младостта на Маргарита Хранова взривиха мрежата! (няма да я познаете - МНОГО СНИМКИ)

Маргарита Хранова е била страшна мацка като млада!

Голямата Маргарита Хранова спокойно може да бъде наречена единствената истинска звезда и ВИП-персона, която тази година прекрачи прага на Вип Брадър. Колкото и останалите да се напъваха да се големеят. Въпреки безспорните си успехи и обичта на цял един народ, Марги Хранова дори за миг не се изложи с нещо. Тя се държа най-непринудено и човешки от всички като това й донесе място на големия финал. За жалост певицата остана на второ място, а любима звезда на България стана Тото от СтандаУ. Двамата с Йонислав Йотов обаче показаха огромна близост и Марги искрено се зарадва на победата му. Тя вече отдавна си е извоювала собствените. Естрадна легенда с близо 40 години стаж, Маргарита Хранова пее, откакто се помни. Толкова велики песни е оставила след себе си, че ги пеят и деца - дори и да не са я виждали на екрана. Те просто знаят песните й. Разбираемо е всеки човек да се промени след 40 години, Марги се е променила също. Твърдим обаче, че макар и с няколко килограма отгоре, днес тя е същата красавица и чаровна жена, каквато е била и преди. Тези нейни снимки като млада взривиха мрежата. На тях ще видим Маргарита вероятно с около 20 килограма и отгоре по-слаба. И дори спортна фигура ала аеробик гърл. Навремето Хранова е минавала за истинска хубавица и маце трепач. Като гледаме стройната й фигура и фини крачета, няма как да не вярваме, че това е истина. А в комбинация с гласовите й данни, просто цена е нямала. Въпреки това вече толкова години тя е само с един единствен мъж и това е съпругът й Кирил Бойчев. Именно семейството и обичта на любимите хора прави Марги Хранова толкова спокойна, уравновесена и слънчева. "За разлика от Ритон, Ернестина Шинова, че дори и Йорданка Христова, Маргарита засега е единствената, която излезе само с позитиви. А не с негативи от Къщата на Вип Брадър", коментират потребители в социалната мрежа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.