Трагедия: Тежка катастрофа с Емилия и Жорж Башур на АМ Тракия! (синът му се бори за живота си - подробности)

https://goreshto.net/novini/tragediya-tezhka-katastrofa-s-emiliya-i-zhorzh-bashur-na-am-trakiya-sinat-mu-se-bori-za-zhivota-si-podrobnosti/50380 Goreshto.net
Трагедия: Тежка катастрофа с Емилия и Жорж Башур на АМ Тракия! (синът му се бори за живота си - подробности)

Емилия и Жорж Башур са катастрофирали на АМ Тракия!

Поп фолк дивата Емилия и годеникът й Жорж Башур катастрофираха тежко на 37-ия километър на АМ Тракия. Трагедията е станала вчера в късния следобед, а в катастрофата не е участвал друг автомобил. Колата на певицата и бизнесмена е била управлявана от 19-годишния син на Жорж Башур, който е с опасност за живота. В момента лекарите се борят да спасят момчето от тежката черепно-мозъчна травма. Емилия и Башур са ранени, но по думите на медиците, са без пряка опасност за живота. Изпълнителката е с гръдна травма и е настанена в клиника по хирургия. А Башур е с лицева травма и е откаран в лицево-челюстна хирургия. Оказа се, че автомобилът на тримата се е движил с твърде висока скорост. Навлязъл е от сух в мокър участък на пътя и се е получил аквапланинг, довел до удара. Към момента нито един от двамата ранени не иска да коментира случилото се. Особено Емилия, която се намира в силен шок. Припомняме, че певицата се събра с Жорж Башур преди месеци и призна пред цяла България, че той е мъжът на живота й. Не след дълго двамата се сгодиха и им предстоеше сватба. Това е първият човек, за когото пайнерката твърдеше, че е дал смисъл на живота й. И се кълнеше, че иска да остарее с него. Не е ясно колко време двамата ще останат в болницата, но в момента най-важното е да бъде спасен живота на сина на бизнесмена. Говорителят на клиниката Антон Луков обясни, че не може да дава повече информация за състоянието им, защото те самите не искат това. "Реакцията им е съвсем нормална. В шок са, пострадали са тежко и трябва да бъдат оставени да се възстановяват на спокойствие. Прави се всичко необходимо за здравето им и за спасяването на момчето", коментира пред медиите Антон Луков. Очаквайте подробности в Горещо.Нет!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.