ТРЕВОГА: Опасна рускиня напада и бие деца на морето! (родители, внимавайте - ето къде дебне Лариса)

https://goreshto.net/novini/trevoga-opasna-ruskinya-napada-i-bie-deca-na-moreto-roditeli-vnimavayte-eto-kade-debne-larisa/49837 Goreshto.net
ТРЕВОГА: Опасна рускиня напада и бие деца на морето! (родители, внимавайте - ето къде дебне Лариса)

Рускиня на име Лариса напада и бие майки с малки деца на морето!

Извънреден сигнал за тревога беше подаден снощи и днес сутринта. Опасност дебне децата ни на морето. Рускиня на име Лариса напада и започва директно да бие деца, без значение дали майките им са до тях. Алармата беше пусната от няколко ужасени родителки, които вече са станали жертва на лудата и агресивна рускиня. За нея в социалната мрежа предупреди лично и Златка Димитрова, която също е родител. Рускинята обикаля почти денонощно из Бургас и региона като предпочитанията й не са насочени към плажовете, а към градините и парковете. В мига, в който види сама жена с дете, тя се спуска към тях и ги напада, без те дори да могат да реагират. "Получих имейл от много, наистина много майки, които са в паника за децата си. Тази жена Лариса без никаква причина се нахвърля върху тях и иска да нарани малчуганите. Пазете се много и си отваряйте очите на 4", предупреди Златка Димитрова, която също е от Бургас. И в момента прекарва лятото край морето заедно с половинката си и сина им Миро. Разкрита е и причината за лудостта на Лариса. Рускинята е изгубила съпруга и детето си в катастрофа. Това напълно увредило психиката й и за известно време тя е била държана в лудница. После обаче, незнайно как, е успяла да се измъкне оттам. А останалото е ясно - жестока агресия и злоба срещу всяка жена с малко дете, които й се мернат пред очите. Родители и туристи в Бургас са повече от възмутени как може полицията да не си върши работата и терорът на рускинята да продължава. "Кой да я усмири и кой да я спре тази жена?! Няма ли полиция, няма ли институции, които да си свършат работата и да я приберат?! Или трябва да се случи нещо наистина страшно, за да може след това, постфактум, отново да се жалваме", пишат потресените родители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.