Твърде горещо: Нелина от X Factor "застреля" Наско /УБИЙСТВЕНИ СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/tvarde-goreshto-nelina-ot-x-factor-zastrelya-nasko-ubiystveni-snimki/49433 Goreshto.net
Твърде горещо: Нелина от X Factor "застреля" Наско /УБИЙСТВЕНИ СНИМКИ/

Невероятната Нелина от X Factor показа на Наско колко много е изгубил

Красавицата Нелина от X Factor се е превърнала в истинска жена само половин година след края на шоуто, видя Goreshto.net. Тийнейджърката е неотразима и не пропуска да го демонстрира във Facebook, където нейните приятели са подложени на невероятна жега от емоции и страсти, виждайки как изглежда Нелина Георгиева.

Със сигурност големият губещ се казва Атанас Колев, който имаше шанса да се докосне до хубавицата, но за кратко. Двамата живеят и учат в различни градове, затова не се получи трайна любов помежду им. Сега обаче Наско най-вероятно се пръска от яд. Всеки ден Нелина го "бомбардира" с направо убийствени снимки в социалната мрежа и няма как на варненския рапър да му е приятно, че вече не е с такава чаровна хубавица.

Вижте някои от снимките на Нелина от X Factor, които могат да подлудят всеки младеж!

[caption id="attachment_5101" align="aligncenter" width="300"]Истинска прелест, която Наско пропиля с лека ръка Истинска прелест, която Наско пропиля с лека ръка[/caption] [caption id="attachment_5102" align="aligncenter" width="196"]Нелина от X Factor Нелина от X Factor[/caption] [caption id="attachment_5103" align="aligncenter" width="170"]Уникална визия за 17-годишно момиче Уникална визия за 17-годишно момиче[/caption] [caption id="attachment_5105" align="aligncenter" width="242"]Нелина Георгиева беше бижуто на X Factor Нелина Георгиева беше бижуто на X Factor[/caption] [caption id="attachment_5106" align="aligncenter" width="225"]Тук и гримът е влязъл в действие, за да направи красотата на девойчето още по-голяма Тук и гримът е влязъл в действие, за да направи красотата на девойчето още по-голяма[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.