Тя не струва скъпо, а убива ракови клетки: Силата на житната трева е огромна! (ето как и за какво се използва)

https://goreshto.net/novini/tya-ne-struva-skapo-a-ubiva-rakovi-kletki-silata-na-zhitnata-treva-e-ogromna-eto-kak-i-za-kakvo-se-izpolzva/50193 Goreshto.net
Тя не струва скъпо, а убива ракови клетки: Силата на житната трева е огромна! (ето как и за какво се използва)

Житната трева набира все повече привърженици, заради мощните си лечебни качества!

Огромната й лечебна сила е доказана и призната отдавна, а хората, които я използват, стават все повече. Става дума за ценната житна трева, която не струва скъпо, а прави чудеса за здравето ни. Най-важното й и уникално качество е, че убива раковите клетки в организма. И същевременно предпазва от появата им. Житната трева е много силно пречистващо средство и поради тази причина ако не сте я ползвали, в началото може да почувствате лек дискомфорт. Той се състои в усещане за леко замайване, световъртеж или гадене. Но тези признаци са временни и отшумяват бързо. Те ни показват, че тялото ни започва да изхвърля вредните вещества и токсини, и да се пречиства.

Ако сте се насочили към житната трева и терапията с нея, то трябва да знаете, че сокът й трябва да се приема в малки количества през първата седмица. Количеството е едва по 30 грама на ден, което става на гладно сутрин, към половин час преди закуска.

След първата седмица дозата се увеличава с два пъти по 30 грама, а за лечение на сериозни болести до три или четири пъти по 30 грама. Добре е обаче режимът да бъде съобразен с нуждата и проблемите на организма. Сокът се консумира непосредствено след изстискването му, защото само така можем да усвоим пълноценно всички витамини и минерали в този природен лек. А последните наистина са много. Житната трева съдържа витамините В1, В2, В6, В9, В12, В17, витамин С и витамин А. Много богата е на желязо, мед, фосфор, калций, натрий, магнезий и калий. Доказано е, че в нея се съдържат цели 92 микроелемента от общо 102-та микроелемента, открити в растенията. Тя пречиства активността на лимфния поток и спомага за снабдяването с кислород на клетките в организма. Регулира отлично кръвната захар и е повече от мощен пречиствател на черния дроб. Засилва имунната система и има отличен ефект срещу косопад и побеляване на косата. Вече посочихме дозата при прясно изцедения сок от житна трева. Ако обаче я купите на прах, то от нея се взима по една супена лъжица - 1 до 3 пъти на ден. А ако е на таблетки, взимаме от 7 до 10 таблетки (500 милиграма) дневно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.