Ударно: С диетата на Донка Байкова ще свалим 7 кг. до февруари! (обяви я в ефир - виж тук)

https://goreshto.net/novini/udarno-s-dietata-na-donka-baykova-shte-svalim-7-kg-do-fevruari-obyavi-ya-v-efir-vizh-tuk/50224 Goreshto.net
Ударно: С диетата на Донка Байкова ще свалим 7 кг. до февруари! (обяви я в ефир - виж тук)

Диетата на проф. Донка Байкова гарантира сигурно отслабване след празниците!

Дългите и чакани празници свършиха, а с тях и голямото плюскане. Едва ли са много тези, които могат да се похвалят, че не са наддали на тегло от тежките трапези. Затова пък Донка Байкова излезе със сигурно решение на проблема. Диетата на проф. Донка Байкова гарантира, че ще отслабнем с цели 7 килограма. И то от днес до началото на февруари. Това е не само прекрасно, но и наложително ако се грижим за здравето си. Защото преди линиите и формите на тялото си трябва да помислим за всички вреди, които ни е нанесло безразборното хранене през тези една-две седмици. И така, за да се разделим с качените килограми, трябва да направим тези няколко неща, които Донка Байкова обяви директно в телевизионен ефир днес. Първото е да забравим за алкохола, захарите и голямото количество мазнини. Започнете диетата си със закуска от ленено или сусамено семе, а може и овесени ядки, които сме разбъркали в малко кисело мляко. Пълнозърнестата закуска е най-добрата за случая. Направете си и чаша портокалов или лимонов сок или изяжте една ябълка. За обед, както и за вечеря, експертката препоръчва много пресни зеленчуци - сезонни или не. Съчетани с нетлъста риба или морски дарове. Рибата може да я заменим и с филе от пилешко месо или пуешко такова. Белтъците също трябва да са неразделна част от менюто ни по време на това отслабване, както и храни като боб, киноа, дори и ориз - за предпочитане обаче сварен. "Цитрусовите плодове са в големи количества и са задължителни. В никакъв случай не започвайте гладуване след празниците или изтощителни и сурови диети. Защото вместо желаният ефект, ще получите йо-йо такъв", съветва специалистката. Пийте много вода и чай без подсладители, а също правете и повече движение. Дори и у дома може да клякате или да правите различни упражнения за стягане и отслабване.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.