Уникално: Емил Русев наистина напъхал краставиците в Каменов

https://goreshto.net/novini/unikalno-emil-rusev-naistina-napahal-krastavicite-v-kamenov-2/49399 Goreshto.net
Уникално: Емил Русев наистина напъхал краставиците в Каменов

Емил Русев си спази обещанието и напъха две краставици в Емо Каменов, но само в гащите му

Емил Каменов не си спази думата и не сложи нищо в Къртицата, защото след това самият той стана Къртица. Емил Русев обаче се оказа по-отмъстителен. След като беше разкрит, той се зарече думите на Каменов да му се върнат тъпкано и заяви, че ще му сложи две краставици. Всички приеха това в шеговит тон, но Русев действително се появи с краставици на финала. Оказва се, че той ги е и използвал и то най-вероятно на партито след края на "Къртицата 2: Разтърсване".

[caption id="attachment_4825" align="alignright" width="300"]Емил Русев изпълни обещанието си Емил Русев изпълни обещанието си[/caption]

"Пъхнах му ги в гащите... съвсем отзад не успях" - заяви за Goreshto.net Емил Русев.

В крайна сметка дали с краставици или без, Емил Каменов се оказа невероятен щастливец, защото за три седмици като Къртица и с провал в почти всички мисии през цялото шоу той успя да спечели близо 100 хил. лв. От тях възнамерява да даде 1000 лв. на шампиона Георги, който изключително много му помогна да не бъде разкрит напълно от зрителите.

Емил Русев се показа като по-добра Къртица, но не видя и стотинка от предаването. Все пак за него остава удоволствието, че удари Каменов с неговите думи по неговата глава (макар мястото да е малко по-различно).

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.