Уникално! Лионел Меси зарадва света с най-великата вест, жена му плаче у дома

https://goreshto.net/novini/unikalno-lionel-mesi-zaradva-sveta-s-nay-velikata-vest-zhena-mu-plache-u-doma/49967 Goreshto.net
Уникално! Лионел Меси зарадва света с най-великата вест, жена му плаче у дома

Лионел Меси е изключително щастлив от това, което узна!

Най-добрият футболист в света в последното десетилетие има голям повод да черпи. Лионел Меси в момента е най-щастлиият човек на света, научи Goreshto.net. Лео, както го наричат всички близки, за пореден път ще става баща. Играчът на Барса ще повтори упражнението за трети път. За последно аржентинецът стана татко на момченце на име Бенджамин. Това се случи преди 2 години. Преди това пък вече имаше още един син с името Тиаго. Сега обаче детето им най-после ще се роди по всички правила на закона и морала. Преди 2 месеца Лионел Меси се венча за Антонела Рокуцо и двамата вече са законно семейство. Третата рожба на Меси и Тони ще се роди в изцяло християнско семейство. Родителите му са доста религиозни католици и неслучайно Лео постоянно посочва Господ при всеки свой вкаран гол. Аржентинеската мегазвезда е с една и съща половинка вече почти 10 години. Двамата се познават още от Аржентина, където започва връзката им. Не след дълго Антонела се мести при него в Барселона. "Любовта ни е като от приказките. Бях на лагер на националния отбор, когато я видях. Беше толкова красива и непринудена, веднага ми хареса. След мача си направих труда да я издиря и ето ни тук сега." - споделя Лионел Меси. Очаква се и този път двойката да се сдобие с момченце, тъй като Антонела "може да ражда само мъже", както казват приятелите на футболиста. Той самият обаче може би най-после се надява на момиченце, което да краси семейството му. Интересен факт е, че първото дете на Меси е кръстено на добрия приятел на аржентинеца Тиаго Алкантара, който при раждането му играеше още в Барселона. Сега е в Байерн (Мюнхен), но отношенията му с Лео не са се променили. Честито на младото семейство! Лионел Меси е само на 30 г., а вече ще става за трети път баща!  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.