Уникално! Лияна възхитена от Goreshto.net

https://goreshto.net/novini/unikalno-liyana-vazhitena-ot-goreshtonet/49176 Goreshto.net
Уникално! Лияна възхитена от Goreshto.net

Лияна благодари на Goreshto.net

Снощи екипът на Goreshto.net предостави на своите читатели възможността да се полюбуват на великолепните крака на Лияна. Показахме ви снимка от неино участие, на което певицата е с мини рокличка и краката й просто предизвикват възхищение.

Само часове след статията на Goreshto.net, Лияна не само я публикува в официалната си страница в мрежата Facebook, но и благодари сърдечно за милите думи, които сме написали по неин адрес. Те са напълно оправдани, тъй като Лили е прекрасна и го доказа във "ВИП Брадър 2013", където не остана мъж, който да не я пожелае.

[caption id="attachment_2987" align="aligncenter" width="300"]pop-folk Лияна със специално обръщение към Goreshto.net[/caption]

Лияна обаче на този етап е свободна. Защо, можем само да се чудим. Ето тази снимка предизвика благодарностите на фолк дивата.

[caption id="attachment_2977" align="aligncenter" width="540"]kraka-Liana Удивителната Лияна![/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.