Уникално: Миглена Ангелова къса с Антон Стефанов във "ВИП Брадър"! (Как и защо - виж тук)

https://goreshto.net/novini/unikalno-miglena-angelova-kasa-s-anton-stefanov-vav-vip-bradar-kak-i-zashto-vizh-tuk/50009 Goreshto.net
Уникално: Миглена Ангелова къса с Антон Стефанов във "ВИП Брадър"! (Как и защо - виж тук)

Антон Стефанов ще се озове в ролята на зарязан от Миглена Ангелова!

Журналистът Антон Стефанов се оказа много хитър. Той вече има своята стратегия за печелене на "ВИП Брадър". Тя ще бъде по линията на съжалението. Тони имал намерени да спечели симпатиите на зрителите, предизвиквайки тяхното съчувствие и състрадание. Това не е използвано само веднъж или два пъти в това шоу. През 2005 г. Миро спечели "Биг Брадър" най-вече защото жена му Елена му сложи рога с фризьора Мъро. Преди 3 години пък Влади Въргала триумфира във "ВИП Брадър", тъй като хората го съжалиха, че е изпаднал във финансова криза. Това дори запази брака на актьора, който обаче наскоро вече се разведе. Планът на Антон Стефанов бил да използва Миглена Ангелова. Двамата го играят сгодени от една година, но никой не вярва на този годеж. Сега обаче ще повярва, защото Меги уж ще скъса с него в ефира на Нова телевизия. Това ще предизвика сълзите на журналиста, който ще го играе съсипан. По този начин Тони смятал да се освободи от товара, че има нещо с Миглена и хората очакват да стане нещо между тях, но същевременно и ще получи симпатии от съжаление. Антон Стефанов по принцип отива към стар ерген. Той е на 45 г., а все още живее само с котките си. Това също е повод за съжаление у хората - че ще остане завинаги сам. Което може да му свърши работа за победа във "ВИП Брадър". Всичко това ще се случи на по-късен етап от шоуто, за да държи влага на зрителите чак до финала и журналистът да спечели. Може би около края на октомври, тъй като форматът приключва в средата на ноември. Тогава в един от лайфовете, когато Меги е гост коментатор, бомбата ще избухне. Стратегията на Антон и Миглена бе издадена от техни познати, които са наясно с истинските им взаимоотношения. Те не са двойка и никога не са били. Мнозина възприеха годежа им като чистене на имидж от страна на Стефанов, тъй като години наред мнозина го подозираха в стоене на левия бряг. Дали е така, никой не знае.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.