Уникално сладки: Вижте как се забавляват Николета и малката Никол!

https://goreshto.net/novini/unikalno-sladki-vizhte-kak-se-zabavlyavat-nikoleta-i-malkata-nikol/49483 Goreshto.net
Уникално сладки: Вижте как се забавляват Николета и малката Никол!

Николета Лозанова и малката Никол трогнаха всички с обичта си една към друга!

Че Николета Лозанова е изключително красива, това няма кой да отрече. Но хубостта не е единственото преимущество на водещата на "Поверително от NL". Откакто роди сладката си щерка Никол, Николета Лозанова се превърна в майка за пример. Тя обожава детето си, а обичта между двете личи само от един поглед.

Тези дни Николета Лозанова и Никол предизвикаха широки усмивки у хората, които станаха случайни свидетели на невероятното им забавление по детски. Мама Николета заведе сладката Никол Божинова в един от детските центрове в столицата, където двете се налудуваха на воля.

[caption id="attachment_5455" align="alignright" width="300"]Николета Николета се превърна в дете заедно с малката си сладурана Никол[/caption]

Вместо да остави Никол сама на влакчетата, количките и останалите съоръжения, и само да й маха с ръка, подобно на останалите родители, Николета Лозанова реши да наглежда момиченцето отблизо и се покатери на въртележките заедно с нея, пише Хотарена.нет.

"Страшно сладки са, вижте ги само! А Николета, каквато е хубава и слабичка, прилича досущ на момиченце. Сякаш са сестрички, а тя е каката", шушукаха останалите посетители отстрани като не криеха възхищението си от двете прелестни сладурани на Валери Божинов.

[caption id="attachment_5456" align="aligncenter" width="300"]Николета и Никол са като сестрички Николета и Никол са като сестрички[/caption] [caption id="attachment_5457" align="aligncenter" width="300"]Дори за миг Николета не изпусна от очи малката си щерка Дори за миг Николета не изпусна от очи малката си щерка[/caption]

През цялото време личицето на малката принцеса Никол Божинова издаваше блаженство и огромно удоволствие, което се допълваше и от това, че Николета Лозанова взе дейно участие в игрите и забавленията.

[caption id="attachment_5458" align="aligncenter" width="300"]Не са ли приказно красиви?! Не са ли приказно красиви?![/caption]

Въпреки че лудуваше като малко дете с дъщеричката си, Николета Лозанова и за миг не забрави, че е родител като непрестанно наглеждаше какво прави Никол и дали е застанала безопасно на влакчето или въртележките. Браво! Така правят истински добрите родители!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.