Уникум: "Дондуков" 2 се тресе от новите изцепки на Десислава Радева! (Това не е нормално, кълнат се служители)

https://goreshto.net/novini/unikum-dondukov-2-se-trese-ot-novite-izcepki-na-desislava-radeva-tova-ne-e-normalno-kalnat-se-sluzhiteli/49813 Goreshto.net
Уникум: "Дондуков" 2 се тресе от новите изцепки на Десислава Радева! (Това не е нормално, кълнат се служители)

Десислава Радева мина всички граници на нормалното поведение за една първа дама!

България не може да се порадва на нормална президентска двойка от години насам. След като цял мандат не видяхме очите на съпругата на Росен Плевнелиев, сега пък Десислава Радева - първата дама до ген. Румен Радев през ден е на първа страница в медиите. За жалост обаче не с благотворителни инициативи или нещо креативно, а с тотални абсурди и безумия. От които "Дондуков" 2 се тресе още от встъпването в длъжност на държавния глава. Генерал Деси, както я нарекоха хората едва ли не още от президентската кампания, притежава властен и силен характер. Няма лошо, стига да го показва у дома на съпруга или детето си. Що се касае до президентската институция обаче, случващото се е далеч от всякакви представи за нормалност. Това разкриха източници от "Дондуков" 2 пред агенция ПИК. Оказа се, че от ден на ден ситуацията там става все по-тягостна. Сравняват го дори с военно положение. Десислава Радева стигнала дотам в разпорежданията и своеволията си, че побъркала дори НСО - вдигнали ръце от нея.

"Къде се е чуло и видяло това?! За подобно явление не бяхме и чували. Тя се разпорежда с всичко. Ако щете вярвайте, но не може да се поръча тоалетна хартия в президентството, без Госпожата да е одобрила. Следи под лупа и храната, осветлението - абе, абсолютно всичко", разказват източниците пред ПИК.

Съпругата на Румен Радев заповядала на служителите да я осведомяват за абсолютно всичко, което се случва в президентството. Няма значение дали става дума за държавни дела или за чисто битови въпроси. Просто трябвало да знае всичко. "Това е бедствие. Самият президент няма нищо общо с жена си. Разумен, кротък и разбран човек. Какво ли го прави вкъщи, щом пред хората се държи така?! От първия ден си изиска лимузина и лична охрана - била първа дама и имала права. Ама защо не се осведоми и не види какви са истинските права, а и задължения на президентските съпруги", питат източниците. И припомнят, че списъкът с гостите на приема за 24 май е бил дело на Десислава Радева. Тя определила кои да присъстват и изпратили покани на съпруги на обвиняеми олигарси - пример Иво Прокопиев. Докато личности като Антон Дончев, Стефан Данаилов, Стефан Цанев изобщо не получиха покани. Събитието не беше уважено и от Елена Йончева. Журналистката и настоящ депутат от БСП била поканена на приема, но лично предпочела да се извини и да се измъкне по терлици от ангажимента. А и как да бъде другояче, след като Елена Йончева напусна поста си на пресаташе на Румен Радев само и единствено заради острите и постоянни конфликти със съпругата му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.