Уникум: Думите на Деси Радева за Борисов са абсурдни! (съпругата на Румен Радев шокира)

https://goreshto.net/novini/unikum-dumite-na-desi-radeva-za-borisov-sa-absurdni-saprugata-na-rumen-radev-shokira/50257 Goreshto.net
Уникум: Думите на Деси Радева за Борисов са абсурдни! (съпругата на Румен Радев шокира)

Президентшата Деси Радева не спира да вижда заплаха в Бойко Борисов!

Първата дама, както имат навика да я наричат, макар у нас подобно понятие да не съществува, не спира да вижда заплаха в Бойко Борисов. Съпругата на президента Румен Радев - Деси Радева продължава да дърпа конците на мъжа си, без да се интересува от хорското неодобрение. Източници от "Дондуков" 2 разкриха пред агенция ПИК, че обидата и сръдните на държавния глава към премиера, са подклаждани именно от жена му. Припомняме, че преди дни, по време на брифинга си , Румен Радев остро порица Борисов. Затова, че си е позволил да покани на официална визита в България турския президент Ердоган, без да се консултира с него. "Обидно е да научавам за подобна среща от медиите. Но това не е обида към мен, а към българите и държавата ни", заяви президентът. Само в рамките на седмица у нас пристигнаха и се изредиха на срещи с министър-председателя германският канцлер Ангела Меркел, както и премиерите на Чехия и Япония. "Всички те се срещнаха очи в очи с Борисов като Меркел още от летището го нарече просто Бойко. Само това показва колко близък го чувства и колко му симпатизира. Нито тя обаче, нито останалите чуждестранни гости не се срещаха с Радев. И не само не се срещнаха, но дори не попитаха за него", коментират източниците от президентството. Всичко това накърнило гордостта на държавния глава, който обаче бил още по-надъхан от половинката си. Деси Радева не спирала да му повтаря, че трябва да стои далеч от Борисов и да се разграничава от него. "Стой колкото се може по-далеч от Бойко Борисов и бягай от него като дявол от тамян. В противен случай ще ти падне рейтингът", обяснявала Десислава Радева на мъжа си, пише ПИК. Припомняме, че на няколко пъти досега президентът и премиерът направиха опити да стоплят отношенията си чрез неформални срещи. Румен Радев почти винаги декларираше, че е готов да направи компромиси, но впоследствие винаги се отмяташе. Именно в това била ролята на Деси Радева, която пилотът слуша почти за всичко. "Няма лошо, но нека да се вслушва в нея у дома. А не, когато е на работа и става дума за държавното управление", убедени са източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.