Уникум: Ето какво уби "голямата любов" на Мария Игнатова и Рачков! (след 8 години връзка истината е чудовищна)

https://goreshto.net/novini/unikum-eto-kakvo-ubi-golyamata-lyubov-na-mariya-ignatova-i-rachkov-sled-8-godini-vrazka-istinata-e-chudovishtna/49933 Goreshto.net
Уникум: Ето какво уби "голямата любов" на Мария Игнатова и Рачков! (след 8 години връзка истината е чудовищна)

Мария Игнатова и Димитър Рачков бяха един за друг, поне според мнението на зрителите!

Любимци на публиката, двойка за милиони, родени един за друг. Това бяха само част от етикетите, поставени на Мария Игнатова и Димитър Рачков през годините. 8 години, в които двамата бяха дори повече от семейство, макар и без официален брак. Е, вече всичко свърши. И приказката, и "голямата любов" на водещите. Не остана и грам съмнение у никого, след като вчера лично Димитър Рачков изпрати писмо до медиите. В което ясно и категорично обяви: "Вече не съм с Мария Игнатова. Въпросът е приключен!". Снимките, които виждате, са сбор от най-хубавите мигове на двамата. А истината за раздялата им изобщо не е еднозначна. Много са нещата, които отдалечили Мария и Рачков един от друг. Но основната вина, ако можем да го наречем така, е на Игнатова.

Мария Игнатова просто не иска и не може да живее спокоен и мирен живот с половинката си. През цялото време тя била върла кариеристка и мислела само за пари. В кое шоу да участва, в коя реклама, само и само да поддържа славата си и да получава солидни суми.

Преди три години Димитър Рачков започнал да я моли да си направят общо дете, но тя попарила надеждите му и ги отрязала като с нож. "Мария не щеше и да чуе за бременнност и раждане. Тя е маниак на теа кариера и това да напълнее, а после да стои две години у дома и да сменя вонящи памперси, не е за нея. Твърдо отказа на Митко. С нищо не се съобразяваше, освен със собствените си желания", разкриват техни познати. Мария Игнатова наранила Рачков и с друго. Човекът хвърли толкова пари, за да ремонтира и подобри къщата си в Твърдица. Мечтаел през отпуските с Мария и децата да отиват там и да се любуват на природата, просто да бъдат спокойни заедно. Е, Игнатова не само, че не се съгласила, но и нито веднъж не стъпила във въпросната къща. Нещо повече - през уикендите, вместо да е до Рачков, тя хуквала по кръчми и нощни заведения с дружката си Кремена Халваджиян. Рачков напълно нормално започнал да ревнува. Не бил съгласен и с манията на Мария по отслабване, която започнала да прилича на анорексия. Игнатова слагала буквално трохи в устата си, за да не качи и кило. И всичко това заради едната слава и кариера. "Колко пъти Димитър й казваше, че имат достатъчно. Че той изкарва добре от работата и допълнителните си ангажименти. Просто искаше спокоен живот с любов и топлина. Тя обаче не го разбра, приемаше го сякаш за пето колело на каруцата. Всичко друго беше преди него", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.