Уникум: Мария Диалога счупи тъпомера, всички зяпнаха сащисани! (виж какво сътвори заралийската грандама)

https://goreshto.net/novini/unikum-mariya-dialoga-schupi-tapomera-vsichki-zyapnaha-sashtisani-vizh-kakvo-satvori-zaraliyskata-grandama/50030 Goreshto.net
Уникум: Мария Диалога счупи тъпомера, всички зяпнаха сащисани! (виж какво сътвори заралийската грандама)

Мисията на Мария явно е да не остане и един незапознат с простотията й човек!

Мария Диалога - не, това не е някакъв нов персонаж, а до болка познатата ни пайнерка Мара Отварачката. Прякорът Диалога й го лепнаха зрители на Вип Брадър 2017 след милионната употреба на тази паразитна в речника й думичка. Та въпросната Мария Диалога снощи вече мина всички граници на адекватното човешко поведение в Къщата на Нови хан. Дребната певица, която според мнозина е на един шамар живот, си позволи да заплашва съквартирантката си Мегз. Директно и с физическо насилие. Припомняме, че Мегз направи грешка като остави всички съквартиранти да я чакат навън в студа и дъжда цели 40 минути. Докато тя провеждаше своите бизнес разговори извън Къщата. Любопитното обаче е, че нито един от останалите съквартиранти не си позволи простотията да й се разкрещи в лицето, камо ли да я заплаши. Най-потърпевша от всички беше Маргарита Хранова, тъй като видимо не се чувстваше добре. Но дори и тя постъпи като интелигентен човек и остави Миглена Каканашева сама да прецени постъпката си. Мария Диалога обаче не се сдържа и избухна в поредния си пристъп на логорея. Думите, с които претендиращата за класа и стил певачка се нахвърли върху Мегз, сащисаха не само жените, но и мъжете в Къщата. Подобни реплики сме чували единствено в циганско гето или селски хоремаг, при това след напоителна употреба на парцуца. Мария си позволи не само да обижда и нагрубява просташки Мегз, но и да я заплашва. "Кой си ти, ма?! Ще ми мълчиш тука да не дойда и да ти обърна каскета наопаки. Като ти шибна един и ще видиш къде ще се озовеш", не спираше да се пули ококорената от злоба Мария. Коментарите на зрителите след предаването обаче бяха повече от показателни. Видно е, че чалгарката става все по-противна на болшинството от потребителите в мрежата. И самата тя прави така, че не по-малко егоцентричната Мегз да започне да жъне симпатиите им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.