Уникум: Виж каква красавица е била жената на шеф Петров и в какво я превърна! (преди и сега - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/unikum-vizh-kakva-krasavica-e-bila-zhenata-na-shef-petrov-i-v-kakvo-ya-prevarna-predi-i-sega-mnogo-snimki/50041 Goreshto.net
Уникум: Виж каква красавица е била жената на шеф Петров и в какво я превърна! (преди и сега - МНОГО СНИМКИ)

Половинката на шеф Петров - Милена Асенова е била истинска красавица!

Заядливият и устат шеф Петров бил същинско котенце у дома. Така поне твърдеше в живото студио на Ники Кънчев неговата благоверна Милена Асенова. Но смее ли да каже нещо друго като е наясно с "благия" нрав на мъжа си. Близки до семейството на Великия везир източници осветлиха темата с разкритията си. Които, впрочем, се потвърждават и от снимките на Милена преди и сега. Само преди няколко години любимата на шеф Петров е изглеждала по коренно различен начин. "Милена беше като манекенка. Е, хайде - да не е точно от световния подиум, но нямаше нищо общо с визията си сега. Мнозина предполагат, че промяната е настъпила след раждането на сина им Дани, но това са глупости. Колко жени раждат, че и по няколко пъти, но успяват да се запазят. Дори и да качат някое и друго килце, лицата им остават свежи и запазени", коментират източниците. Пред зрителите половинката на Борис Петров се опита да убеди публиката, че Шефа не смее "гък" да й каже, когато си е у дома. Той до такава степен я слушал и изпълнявал казаното от нея, че приемал дори да го критикува за най-важното в живота му - манджите. Запознати обаче са убедени, че сприхавият характер на шеф Петров често се показва и в дома му. А единственото, което го спира да не направи и Милена Асенова на кайма (както действа с дамите във Вип Брадър), е синът му Дани. "Малкият е онова, което успява да го узапти и да го накара да си държи езика зад зъбите. Боби не иска да го изгуби и да трябва да живее отделно от него, както стана с предишната му съпруга", коментират източниците. Според тях обаче визията на Милена се променила коренно именно от честите проблеми с шефа, неговата егоцентричност и самовлюбеност. Прави впечатление, че дори и в профила на шеф Петров в социалната мрежа има много повече снимки на ястията му, отколкото на общи такива с Милена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.