Уникум: Виж какво ще води Ани Цолова след сутрешния блок! (падението е шокиращо, колегите й в ступор + снимки)

https://goreshto.net/novini/unikum-vizh-kakvo-shte-vodi-ani-colova-sled-sutreshniya-blok-padenieto-e-shokirashto-kolegite-y-v-stupor-snimki/49991 Goreshto.net
Уникум: Виж какво ще води Ани Цолова след сутрешния блок! (падението е шокиращо, колегите й в ступор + снимки)

Ани Цолова беше отстранена от сутрешния блок на Нова телевизия!

От няколко дни Ани Цолова е едно от най-обсъжданите лица в медиите. Разбира се, причината е повече от основателна. След четири години на върха, като водеща на най-гледания сутрешен блок в родния ефир, тя безславно бе свалена. Днес официално стана ясно, че "Здравей, България" се поема само и единствено от колегата й Виктор Николаев. Той остава сам в ефира, подобно на Антон Хекимян в Би Ти Ви. Ани Цолова няма да се върне на екран в сутрешния блок, както се очакваше и както доскоро се рекламираше. Решението на ръководството на медията е наистина извънредно и скандално за мнозина.

Да, както стана ясно, Анна Цолова няма да бъде уволнена. Тя остава в Нова телевизия, но на значително по-ниска заплата и... умопомрачително за опита й понижение. Това разкриха източници от кухнята на медията.

Оказа се, че новото предаване, което Нова ТВ и самата Цолова се опитват да хвалят и рекламират, е... предаване за лайфстайл. Информацията се прокрадна вече и във вестник "24 часа". Все още Ани Цолова е в отпуск и не може да бъде засечена из коридорите на работното си място. Остава в тайна и кога точно ще тръгне новото й предаване. За което днес тя увери, че е подготвяла повече от година. "Какви подготовки, какви пет лева?! Ако трябваше да оставят на нея, Анна нямаше да си тръгне от сутрешния блок и след пенсия. Та тя винаги си е вирила носа, че работи точно това и си беше повярвала повече от нормалното. За нея водеща на "Здравей, България" бе все едно е президент", злобно подмятат близки до обкръжението й източници. Ако действително екранната половинка на Виктор Николаев бъде поставена за водеща на обикновено и глуповато лайфстайл предаване, то унижението към опита и цялата й кариера ще бъде брутално. Но в един момент това може би е единствената й алтернатива. "Абсурдно е да мисли за завръщане в Би Ти Ви. След като сама ги напусна, там не искат и да чуят за нея. Ще й затръшнат вратата под носа. Така че лайфстайл или не, ако иска заплата, ще трябва да приеме. Ама то при свършен факт човек и Биг Брадър би започнал да води", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.