Уникум!!! Вижте какво разкриха за Бойко Борисов! (възможно ли е това изобщо - шокиращи подробности)

https://goreshto.net/novini/unikum-vizhte-kakvo-razkriha-za-boyko-borisov-vazmozhno-li-e-tova-izobshto-shokirashti-podrobnosti/50161 Goreshto.net
Уникум!!! Вижте какво разкриха за Бойко Борисов! (възможно ли е това изобщо - шокиращи подробности)

Тези разкрития или по-скоро предричания за Бойко Борисов взривиха мрежата!

Премиерът Бойко Борисов е единственият човек, който може и ще обедини Балканите. Нещата, с които се е захванал, ще му се получат със сигурност. Той ще бъде на власт отново, въпреки че в България ще има предсрочни избори. И те ще бъдат между месец май и юли догодина. Това заяви с пълна сигурност известната и уважавана ясновидка Гюкчен. Припомняме, че именно тя бе единствената, която заяви, че Великобритания ще излезе от Европейския съюз през 2016 година. И позна напълно. Този път Гюкчен е убедена, че лидерът на България е и ще бъде Бойко Борисов. Той носи в себе си нужните качества за управлението и добруването на страната. След предсрочните избори обаче, той и ГЕРБ ще влязат в много широка коалиция. А най-невероятното е, че вътре в управляващата коалиция ще бъде и вечният им враг БСП. "Ще бъдат много силни и двете партии. И БСП с Корнелия Нинова, и ГЕРБ с Борисов. Те най-накрая ще седнат и ще се разберат, което е възможно най-доброто за българите. Оттам насетне нещата ще тръгнат на добре", убедена е Гюкчен. По думите й самите предсрочни избори ще бъдат предизвикани от патриотите. "Предсказах оставки в парламента и ето, че вече смениха един министър. До февруари месец ще сменят и още един. Борисов обаче ще обедини Балканите и това е най-важното. Ще се създаде Балкански съюз, виждам го около 2019-2020 година", категоричен е феноменът. Колкото до природните бедствия през 2018, тя е убедена, че България няма да пострада от нищо. Ще има само наводнения, но без жертви, а земетресения не се очакват. Да се пазим обаче от катастрофи по пътищата, защото те са и ще бъдат страшен бич. Ще има обаче много терористични атентати по света - всеки месец на различно място и Балканите няма да бъдат избегнати. "Ако трябва някой да спасява хората на Балканите, то това ще е Русия. Тя е силна и могъща страна. Не бива да сме в лоши отношения с нея, защото от всички държави тя е най-братски настроена към нас, хората от Балканите", казва Гюкчен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.