Устатият Кулагин шокира: Престраши се да захапе Слави и... ! (виж кого още тук)

https://goreshto.net/novini/ustatiyat-kulagin-shokira-prestrashi-se-da-zahape-slavi-i-vizh-kogo-oshte-tuk/50791 Goreshto.net
Устатият Кулагин шокира: Престраши се да захапе Слави и... ! (виж кого още тук)

Валентин Кулагин не спира да джавка като кученце срещу по-популярните от него!

Гримьорът Валентин Кулагин си има любимо занимание и то е да трупа рейтинг на гърба на по-известните и успели от него. Начинът е прост - като ги оплюе. Този път обаче той стигна далеч, позволявайки си да захапе не друг, а Слави Трифонов. Коментарът му е по повод поста на Слави за телевизиите, предаванията и новия сериал на Маги Халваджиян. В сравнение с когото, според Дългия, Евтим Милошев е направо Фелини. Ето какво избълва Кулагин на свой ред: "Чудя се дали Слави Трифонов е гледал нещо на Фелини или просто е чувал за него. И кое от двете е по-обезпокоително?! Сега ще има време да гледа повече кино. А като не му харесва българската телевизия, нека направи своя. Успоредно с партията. Може и лютеница да започне да произвежда. Защо не. Най-българската, едро смляна. Ммм.. #8 и 1/2 и ще си паднала...", скочи и срещу Слави Трифонов хасковският гримьор. Който обаче не се стърпя и захапа още една светска персона. Този път това е бившата Мис България и настоящ член на журито в "България търси талант" Славена Вътова: "Абе на тази Вътова защо й е толкова крива главата? Да не са я минали през менгеме?! Като настъпана моцарела е. Егати жабата. Тва нещо ако е мис България, аз ще стана Мис Свят и Мис Вселена едновременно. Умствената й несъстоятелност е също отегчителна. Средно проста, но държи да я слушаме. Тази в Русия може да работи само като аниматор на детски партита, в ролята на Франкенщайн. Рускините ако я видят - ще си леят куршум. И българките са много красиви жени! Просто Вътова не е адекватния пример за това. Тука корони и ленти се дават на куцо и сакато. Разбрах, че бурно и некомпетентно е коментирала моята личност по повод престоя ми в къщата. Разбира се, че тя няма капацитет да разбере моето събитийно участие, но пък реших и аз да не й спестя мнението си за нея", заключи в типичния си стил Кулагин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.