Утрепа я!!! Валерия Велева за Мис България 2017: Това е Баба Яга! Абе, вие луди ли сте?! (виж целия взривяващ коментар)

https://goreshto.net/novini/utrepa-ya-valeriya-veleva-za-mis-balgariya-2017-tova-e-baba-yaga-abe-vie-ludi-li-ste-vizh-celiya-vzrivyavasht-komentar/50133 Goreshto.net
Утрепа я!!! Валерия Велева за Мис България 2017: Това е Баба Яга! Абе, вие луди ли сте?! (виж целия взривяващ коментар)

Валерия Велева направо закла новата Мис България 2017!

Е, това е! Такова нещо не се беше случвало още у нас. Сериозна журналистка като Валерия Велева да остане потресена дотам, че да коментира конкурс като Мис България 2017. И по-точно победителката в същия този конкурс - 24-годишната Тамара Георгиева. Преди час Валерия Велева изригна в профила си в социалната мрежа. И този път не прояви никаква сдържаност, етикет и чувство за възпитание. Може би просто, защото никой от журито на конкурса в събота не прояви милост към българите. Които цяла година ще бъдат представяни от "най-красивата" жена в страната. Както казахме и вчера - честита да ни е Тамара Георгиева. Честити и Валерия Велева, бясна от избора на журито и от явната им слепота. Първо, тя не вярва това момиче да е на 24 години. И ако е, то много жалко, защото изглежда на 35. "Как ще я пратим да ни представлява на Мис Планета", пита Валерия Велева. А ето и това, което написа като коментар към избора на Мис България 2017. "Въпросната Тамара Георгиева била на 24 год. и била победител в Мис България! И сега сме щели да я изпратим да ни представлява на конкурса Мис "Планета"!?! Абе, вие луди ли сте? Та тази Баба Яга е поне на 35. Тя е зле поддържана, с лоша кожа, с отвратителен нос, с отблъскваща усмивка и без никакво обаяние... Вижте до нея какви млади и приятни девойки са застанали", възмущава се до дъното на душата си Велева. Както, между другото, и хиляди българи от вчера. Които вече започнаха да разпространяват прелюбопитни колажи с Тамара Георгиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.