Ужас: Голямо нещастие сполетя Наталия Симеонова!

https://goreshto.net/novini/uzhas-golyamo-neshtastie-spoletya-nataliya-simeonova/49482 Goreshto.net
Ужас: Голямо нещастие сполетя Наталия Симеонова!

Наталия Симеонова е съсипана от това, което й се случи!

Голямо нещастие сполетя Наталия Симеонова. Бившата фея на любовта в "Море от любов" и настоящ "ангел-хранител" в предаването "Предай нататък" е съсипана от това, което й се случи. Наталия Симеонова не знае къде да се дене и не спира да плаче пред най-близките си приятели.

Оказа се, че Наталия Симеонова буквално е останала без дом, тъй като къщата й в столичния квартал Панчарево е наводнена до основи, а дворът й е покрит с фекалии. След поройните дъждове, които удавиха България тези дни, къщата на Наталия Симеонова е цялата подгизнала във вода, а водите от обратната канализация се излели в двора, който водещата обожава.

[caption id="attachment_5451" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова не е на себе си след случилото се[/caption]

Вече два поредни дни Наталия Симеонова е прекратила десетките си служебни ангажименти, за да се занимава по отводняването на дома си и е извикала на помощ всичките си опитни съседи и приятели. Разбира се, пръв получил обаждане таткото на щерка й и най-голямата любов на Наталия Симеонова - Денис Ризов.

Като видели кочината, в която се е превърнала къщата на Наталия Симеонова познатите й нямало как да не изкажат искреното си съчувствие.

"Гледката е страшна, а вонята може да катурне и слон. Всичко плува във фекалии, просто дворът е зарит. А Наталия, милата, само плаче и се вайка. Кърши ръце и не знае какво да стори след ужаса", разказват приятели на Наталия Симеонова.

Причина за страхотията е фактът, че къщата на Наталия Симеонова била построена прекалено на ниско и затова там започнали да се събират всички отпадни води и мръсотии.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.