Ужас! Шумахер остава в кома завинаги?

https://goreshto.net/novini/uzhas-shumaher-ostava-v-koma-zavinagi/49138 Goreshto.net
Ужас! Шумахер остава в кома завинаги?

Михаел Шумахер може никога отново да не отвори очи

Ужасът за Михаел Шумахер и всичките му близки продължава. Въпреки че наскоро излезе информация за спасяването на Шуми, това не отхвърли възможността той да остане в състояние на кома. Именно това гласи последната новина за легендарния пилот, съобщена от немските медии, които следят обстойно състоянието на пилота.

Лекарите в Гренобъл се опасяват, че щом досега германецът не е готов да излезе от комата, то може това никога да не се случи. Колкото повече време минава, толкова по-голяма става опасността Михаел да остане в това си състояние до живот. Докторите могат да извадят Пилето от това състояние сами, но тогава ще рискуват много. Те твърдят, че все още отокът в мозъка на Шумахер е много голям, което не позволява неговото събуждане. Най-неприятното, което стана ясно през последните часове, е за намаляването на кислорода в мозъка на германеца. Именно затова той не може да излезе от комата и е заплашен да остане така години наред.

[caption id="attachment_2707" align="aligncenter" width="300"]Michael Михаел Шумахер в кома завинаги?[/caption]

Проф. Андреас Цигер все пак призовава хората за търпение, защото става въпрос за битка между живота и смъртта, а не просто за избавяне от комата. Той подчертава, че състоянието на Шумахер е непредсказуемо. За жалост, този лекар се превърна в поредния, който се опасява от последствията след комата. Има голям риск мозъкът на Михаел да бъде с увреждания, поради липсата на достатъчно кислород.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.