Ужас: Виж какво се разигра зад сцената по време на спектакъла на Слави Трифонов! (всички в Би Ти Ви говорят за това)

https://goreshto.net/novini/uzhas-vizh-kakvo-se-razigra-zad-scenata-po-vreme-na-spektakala-na-slavi-trifonov-vsichki-v-bi-ti-vi-govoryat-za-tova/49848 Goreshto.net
Ужас: Виж какво се разигра зад сцената по време на спектакъла на Слави Трифонов! (всички в Би Ти Ви говорят за това)

Трите спектакъла на Слави Трифонов преминаха повече от успешно, но... само за зрителите!

Петък, събота, неделя... Три дни зала Арена Армеец се пукаше по шевовете и се тресеше от виковете на многобройните фенове на Слави Трифонов. Който заедно с екипа си и още ред гости направи нещо нечувано. Спектакълът "Има такъв народ" ден след ден събираше хилядна публика. А предположенията, че на последния концерт няма да има никого, се оказаха абсурдни. Отново беше пълно и отново всички бяха в еуфория.

Тази еуфория обаче бе само за зрителите, които дори не предполагаха какво се разиграва само на метри от тях, зад сцената. Случките са две, а за тях в момента говорят всички в Би Ти Ви.

Особено за състоянието на Слави Трифонов, който и трите вечери след спектакъла е бил изнасян на ръце от охраната си. Шоуменът буквално не е можел да стои на краката си и едва е кретал към изхода. Като сам стиснал и влачел с ръце десния си крак, подхванат от двете страни от яките гардове. "Още по време на концертите Слави се опита да се изправи, но успя само няколко пъти. През останалото време самият той усети, че няма да му се получи и остана седнал. В един момент дори така залитна, че щеше да падне върху стойката на аутокюто си. Подпираше се на микрофона, но не стана", разкриват източници от кухнята. В медията вече упорито се шушука, че шоумен номер едно бавно и полека осакатява. И не е ясно дали при следващ концерт няма да го вкарват и изкарват на инвалиден стол (да не дава Господ). Състоянието на Слави Трифонов обаче далеч не е единственото, което беляза спектаклите му. Още в края на първия концерт на 16 юни той привикал Цветелина Грахич зад сцената и я уволнил. Преди това обаче я направил на нищо. "Слави седеше на стол, а Грахич стоеше пред него като непослушно дете. Очите й бяха пълни със сълзи, а той крещеше като побеснял и ръкомахаше. Тя беше толкова близо до него, че ни се струваше как всеки момент може да се отплесне и да я удари. Тогава я уволни, защото повече не можеше да търпи изцепките й", коментират източниците. Причината за краха на Грахич е твърде лигавото и разюздано поведение на сцената, което Дългия не одобрявал още от предишни изяви. Стигало се дотам, че босненката да показва мръсни знаци на публиката и дори да се пипа по определени части на тялото. Е, този път това й изигра наистина кофти шега. Тя беше изритана, а мястото й моментално бе заето от Невена Цонева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.