Валентин Кулагин попиля кифлите, носещи имитации! (кои ще се познаят)

https://goreshto.net/novini/valentin-kulagin-popilya-kiflite-noseshti-imitacii-koi-shte-se-poznayat/51547 Goreshto.net
Валентин Кулагин попиля кифлите, носещи имитации! (кои ще се познаят)

Валентин Кулагин отново остър като бръснач в коментара си!

Колко ли уж Вип бръмчалки ще се припознаят в думите на гримьора Валентин Кулагин?! Преди броени минути той скандализира мрежата с пост, в който направи на две стотинки кифлите, фукащи се с имитации и фалшификати.

"Да носиш фалшив Шанел е пример за изключително лош вкус. Това е като да монтираш емблемата на мерцедес върху фиат пунто. Освен за лошия ти вкус, това говори много и за психологическата ти настройка относно живота. Да искаш да имаш неща, за които нямаш сили да се бориш, но въпреки това си склонна да се задоволяваш с имитации на постижения.

Разбира се, да си купиш чанта на chanel, не е нещо невероятно непосилно - всяка жена може да го направи, ако се лиши от нещо друго. Въпроса е обаче в избора и желанието. Нима всичко не опира точно до това? Сега разбирате ли колко много означава това дали имате истинска чанта на шанел или не. Толкова много.. че по-добре да се откажете да имате и фалшива. Оттам идва и въпросът.. защо обаче вие държите да покажете, че имате чанта на шанел, макар и фалшива. Толкова ли е престижно да имаш чанта chanel, че дори да имаш и реплика на марката е също горе-долу престижно? Забелязвам, че някои от вас са горди, че имат такава реплика и обичат да я слагат на масата, така че да се види, че я имат. Това бих казал е връх в маркетинговите постижения на chanel, които са направили толкова престижно и разпознаваемо логото си, че вие просто държите да го покажете, дори да е леко ръждясало или олющенко. И дори вътрешно да знаете, че не е the real. Самото демонстриране, че имате фалшива чанта на chanel може да е малко объркващо за останалите, които не са запознати с темата.. защото съгласете се, кой би предположил, че такава демонстрация, че притежавате чанта на chanel, може да е измамна... Иначе казано - ако някой не ви познава и не знае, че сте дошла с градския транспорт, и да кажем сте ходили на фризьор и маникюр преди това, може да се обърка, че имате оригинална чанта.. Да кажем подарък от ваш приятел, с който не правите любов. А защо просто не си купите една истинска чанта chanel? Дори да не можете да си я позволите, можете да спестите пари и да я имате.. Тогава обаче възниква въпроса.. Защо ви е нужна чанта, която не отговаря на вашия стандарт..?! Ще задоволи ви вашата потребност да се чувствате лицензирана дама, само защото знаете, че high class ladies always have at least one chanel bag. Според мен даже леко ще се дразните, че я имате. А представете си как ще се почувствате ако се излющи някъде кожата.. Защото не мислете, че оригиналната chanel е безсмъртна. Вие не знаете, но и тя се лющи, износва и умира. Дори имам една приятелка, която направи погребение на своята чанта chanel в задния двор на кооперацията си. Никой не отиде. Но тя направи снимки и ги разпрати на всички ни. Беше толкова съкрушена, че каза, че не иска да има друга чанта шанел. Мога още много да пиша за чантите шанел, но това е една ужасно голяма реклама, за която не получавам пари. Успех в решението дали да имате chanel. Оригинална или менте. Важното е да виждате логото и тези сладки, малки, баклавички, обособени с кръстосани тегели по кожата", коментира Кулагин. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.