Валерия Велева срещу Слави Трифонов: Ще й прости ли тези думи?! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/valeriya-veleva-sreshtu-slavi-trifonov-shte-y-prosti-li-tezi-dumi-vizh-tuk/50716 Goreshto.net
Валерия Велева срещу Слави Трифонов: Ще й прости ли тези думи?! (виж тук)

Валерия Велева не вярва на Слави Трифонов и бъдещата му партия!

Най-известната журналистка у нас Валерия Велева хвърли ръкавица на Слави Трифонов. Причината - политическата партия, която шоуменът обяви, че създава. И най-вече точките в учредителната декларация, която обяви публично. Знаем, че Слави настоява за намаляване на броя на депутатите на 120. Както и тотална битка с т.нар. "политическа аристокрация", играеща си с живота на българите вече близо 30 години. Защо обаче Валерия Велева не вярва на Трифонов и хората му, това се запитаха мнозина в мрежата, след като прочетоха думите й. Ето какво заяви журналистката като предаваме мнението й едно към едно: "Половината от нещата, които иска Шоуменът, са противоконституционни и касаят промяна на държавното управление. Вероятно устатите му сценаристи не знаят, че за това е нужно свикване на ВНС и промяна на Конституцията, което на този етап е непостижимо, дори и в сънищата им. Другата половина издават въпиюща политическа некомпетентност и тежък популизъм, който трябва да бъде обяснен на хората, за да не се подлъжат по новия Месия! Sorry!... При толкова напъни и обещания за нещо ново, очаквах повече политическа грамотност и адекватност и, а не кухи словосъчетания, които нямат реално приложение. Значи той или лъже, или не става за политик! Но не съм изненадана. Слави ще е като Яне, Бареков, Марешки... Няма да е Зеленски! Впрочем - съмнявам се, че ще се намери български съд, който да регистрира такава партия. Въвеждане на задължително гласуване на изборите и референдумите...", коментира Валерия Велева учредителната декларация, с която Слави Трифонов излезе официално. Любопитно е как ще реагира Дългия на това и ще влезе ли в словесен двубой с дамата. Факт е обаче, че политолози обещават директно влизане на Слави и хората му в парламента ако решат да се кандидатират. Влиянието му върху голям процент от българите е огромен и няма начин да не повлияе сериозно върху изборните резултати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.