Вълка с голям проблем в Гърция, няма...

https://goreshto.net/novini/valka-s-golyam-problem-v-garciya-nyama-4/130842 Goreshto.net
Вълка с голям проблем в Гърция, няма...

 

Румен Гайтански – Вълка е изправен пред „голям“ проблем в Гърция. Запознати твърдят, че Гайтански, чийто незаконни имоти край Искъра вчера бяха разрушени след искане от Столична община, има и сериозни проблеми в южната ни съседка. Бизнесменът се оплаквал, че нямало къде да акостира лодката си, така че да му бъде под ръка до имота му в комплекса „Сани“.

 

Нека припомним, че преди няколко години Вълка закупи за няколко милиона луксозна къща в баровския комплекс „Сани“ намиращ се на първия ръкав на Халкидики. Баровецът сега обаче имал нов проблем, че нямало къде да акостира с лодката си в близост до новата си имотна придобивка. Оказало се, че марината в „Сани“ била прекалено малка за огромната лодка на Вълка. Досега Румен Гайтански държал огромното си „плаващо чудо“ на марината на „Порто Карас“, която обаче се намира на втория ръкав на Халкидики, Ситония.

Марината в "Сани"

След като закупил луксозната си къща в „Сани“ обаче, бизнесменът и съпругата му Ася искали лодката да им е под ръка. За да могат да обикалят с приятели гръцките острови. Тъй като обаче се оказало, че няма къде огромната яхта да акостира за постоянно, Вълкът решил и командировал малкия си кораб на луксозната марина в Монако.

 

Марината в "Порто Карас"

„Царят на боклука“ се оплакал пред свои авери, че лятото ще трябва да обикаля крайбрежието на Франция и Италия,. Вместо китните острови на Гърция.

Марината в Монако

 

 

Източник: mediamall.info

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.