Ваня Червенкова взриви мрежата с молитва за...! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/vanya-chervenkova-vzrivi-mrezhata-s-molitva-za-oshte-podrobnosti/50834 Goreshto.net
Ваня Червенкова взриви мрежата с молитва за...! (още подробности)

Ваня Червенкова с молитва за щерка си Никол!

С молитва за щерка си Никол Червенкова взриви мрежата бизнес дамата Ваня Червенкова. Думите не са нейни, а цитат от известна американска актриса и писател. Които обаче Червенкова подкрепя напълно. Ето какво сподели тя:

"МОЛИТВА ЗА ДЪЩЕРЯ МИ

Първо, Господи, никакви татуировки! Нека нито един китайски йероглиф или цитат от „Мечо Пух" не докосне нежния й ханш! Нека да е красива, но не и „суперсекси", защото „суперсекси" е това, което привлича футболистите. Когато й предложат ободряващ бял прах, нека си припомни родителите си, които чистят дори семките от гроздето й, и да си остане на бира. Води я, закриляй я, когато пресича улицата, качва се на лодки, плува в океана, плува в басейни, минава край басейни. Когато се качва и слиза от ескалатори, когато чака влака в метрото, докато пресича булеварди, докато се надвесва през високи прозорци. Докато минава сама през тъмни паркинги, вози се на влакчета на ужасите и когато излиза на какъвто и да е балкон, винаги, навсякъде и колкото и да е голяма. Покажи й път, който е далеч от актьорството, но не и твърде близо до финансите. Насочи я към работа, която да й осигурява свободно време, да я предизвиква интелектуално, да й позволява да пътува. Но да не трябва да носи високи токчета. Каква ли ще е тази професия, Господи? Архитект? Акушерка? Дизайнер? Питам Теб, защото, ако знаех, щях аз да я работя. Нека да танцува в ритъма на собственото си сърце и да успява със силата на собствените си ръце. Осигури й лек преход през трънливия път от 12-ата до 17-ата година. Нека да рисува еднорози и да се интересува от барбита колкото се може по-дълго. Защото детството е късо – цвете, което цъфти само веднъж, а животът като възрастен е дълъг и целувките с момчета могат да почакат.

О, Господи, направи така, че интернет да изчезне завинаги и нейната граматика да остане незасегната от ужасните писания на приятелчетата й. А психиката й – недокосната от трейлъра на „Хотел на ужасите 5: Момичетата просто си умират да ги накълцаш".

И когато един ден пред мола се обърне срещу мен и ме нарече кучка, дай ми сила, Господи, да я напъхам в таксито пред нейните приятелки. Защото ТОВА няма да го търпя, Господи. Просто е изключено. И ако стане майка един ден, нека да мога да я видя, дори да е през твоите очи, Господи, как лежи на пода в 4,30 сутринта, изтощена, отегчена и обезумяла от любов към малкото вързопче, омазано до врата с ако. „Мама е правила това за мен някога", ще осъзнае, докато бърше изпражнения. „Мама е правила всичко за мен." И закъснялата благодарност ще я залее и тя ще се зарече да ми се обади на сутринта. И ще забрави. Но аз ще знам, защото ще гледам през очите ти, Господи. Амин. Авторът Тина Фей е американска актриса, сценарист, писател. Това писмо е откъс от автобиографичната й книга Bossypants и е написано от бременната Тина към неродената й все още дъщеря.

P.S. А сега Никол, ако някъде си се припознала... спешно прибягай и ми вземи един веган сладолед!!!! Донеси ми го в офиса, защото пак отлитам/ този път за по-дълго/ Грижи се за Децата, както аз за теб.. .. Мен не ме мисли, аз сама ще се погрижа за себе си!!!

И О, Господи забравих ...обичай ме ...много ме обичай мам!!!!", написа Ваня Червенкова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.