Ваня Червенкова: За пръв път говоря за този метод! Не струва нищо, но с него преборих голям аденом (лекува по феноменален начин)

https://goreshto.net/novini/vanya-chervenkova-za-prav-pat-govorya-za-tozi-metod-ne-struva-nishto-no-s-nego-preborih-golyam-adenom-lekuva-po-fenomenalen-nachin/50264 Goreshto.net
Ваня Червенкова: За пръв път говоря за този метод! Не струва нищо, но с него преборих голям аденом (лекува по феноменален начин)

Ваня Червенкова разкри за първи път своя метод или ритуал за здраве, сили и енергия!

Името на бизнесдамата Ваня Червенкова е известно на всички у нас. То винаги се е свързвало с успех, просперитет, богатство, но най-вече огромна сила и воля. Мнозина през годините дори са се шегували, че Ваня е "объркана". Трябвало да се роди мъж, защото издръжливостта и характера й са в пъти по-твърди от тези на повечето представители на така наречения "силен пол". За щастие или не обаче, Ваня Червенкова се е родила жена. И с историята си, а днес и с биографичната си книга "Кодово име: Живот" тя е страхотен пример за дамите. Как да живеят, как да се борят и как да оцеляват в днешния свиреп свят. Преди време Червенкова сподели с българите своята диета за отслабване, която пожъна небивал успех. Мало и голямо се юрна да я спазва, а отзивите бяха повече от прекрасни. Сега обаче бизнесдамата говори за нещо още по-важно. А именно здраве, лечение на болести и добиване на сила и енергия.

Тя разкри в интервю за вестник "Телеграф", че от няколко години прави един особен ритуал. Той е съвсем безплатен и е свързан с водата. С огромната сила на водата и паметта на клетката. Чрез този ритуал или по-точно казано метод, Ваня Червенкова е успяла да пребори огромен аденом на хипофизната жлеза.

Споделя, че го прави всяка година и винаги се разтърсва от ефекта му. Дава й много сили, заряд, енергия. И дори нов късмет и нов шанс в живота. Бизнесдамата горещо го препоръчва на всички, които обаче имат смелостта да го направят. Защото става дума за потапяне в ледено студена, направо режеща вода. Съчетано с период на лечебно гладуване, в което се приема само тази лечебна вода. "Става дума за съвсем чиста вода, която не е преминала през каптаж и не е омърсена от човешки енергии. Това е водата от чистия извор. Тя пречиства организма ни така, че разумът ни не винаги успява да го проумее. Вълшебно усещане е", споделя Ваня. И припомня, че човешкото ни тяло се състои от около 70 процента вода. Имаме близо 80 процента вода в мозъка си, а и водата е най-добрият носител на информация. "Този метод изчиства всички грешки в паметта на нашия организъм. Той наистина лекува по неподозиран начин болестите, но и носи страшно много късмет на този, който го прави. Описала съм много подробно ритуала и всичко свързано с него в книгата си", разказва Червенкова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.