Ваня Джаферович: Не гледам Оскарите от 2000-та в знак на протест! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/vanya-dzhaferovich-ne-gledam-oskarite-ot-2000-ta-v-znak-na-protest-vizh-tuk/51094 Goreshto.net
Ваня Джаферович: Не гледам Оскарите от 2000-та в знак на протест! (виж тук)

Ваня Джаферович призна, че не гледа Оскарите от 2000-та година в знак на протест!

Футболистът от "Берое" Ваня Джаферович взриви мрежата с пост за снощните Оскари. Оказа се, че той не гледа раздаването на статуетките от далечната 2000-на година, въпреки че е запален по киното. Този път обаче Ваня е напълно съгласен с раздадените призове по категории и изрази възхищението си от актьорите и филмите, които се състезаваха в номинациите. "От 2000-та година не гледам Оскарите. Тогава се ядосах, когато Джулия Робъртс спечели статуетка за сметка на великата Елън Бърстин. Тогава, вече на 18 години, разбрах за каква лицемерна, политкоректна и нарцистична гилдия става въпрос. Тази година, поне, спечели филм, който заслужаваше да спечели. (Не, че ако наградата беше отишла при 1917-та, нямаше да е заслужено. Тази година беше доста силна откъм филмите). Паразит е прекрасен филм, а Пон Джун Хо един от най-талантливите и смелите режисьори, които съм гледал и още от първите му филми, бях сигурен, че за него ще се чува още много. Има едно обаче... все пак... Един актьор, филм и братя режисьори бяха тотално пренебрегнати от тази гилдия и, за това, никога няма да им простя. Uncut Gems е шефьовърът тази година, филм, който ще придобие култов статус през годините (в това съм повече от сигурен), Адам Сандлър изиграва чудовищно добра роля (само Хоакин Финикс е по-добър тази година). А братята Сафди създават отделен жанр в киното", категоричен е Ваня Джаферович.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.