ВЪПРЕКИ ОПГ-ТАТА! КИРИЛ ПЕТКОВ ОЩЕ БЛЕНУВА ЗА СЛУЖБИ, РЕГУЛАТОРИ И ВЛАСТ! (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/vapreki-opg-tata-kiril-petkov-oshte-blenuva-za-sluzhbi-regulatori-i-vlast-ekskluzivno-video-2/132886 Goreshto.net
ВЪПРЕКИ ОПГ-ТАТА! КИРИЛ ПЕТКОВ ОЩЕ БЛЕНУВА ЗА СЛУЖБИ, РЕГУЛАТОРИ И ВЛАСТ! (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Въпреки че през последните седмици се оказа, че едва ли не половината кадри на “Продължаваме промяната” са замесени в различни ОПГ-та, това никак не спря лидерът на “добрите сили” Кирил Петков да продължава да настоява за влияние в прокуратурата, регулаторите и съдебната власт.

 

На въпрос на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева, редно ли е да има такива апетити, предвид поредицата от скандали около ПП, особено след като и имената на Настимир Ананиев, Бойко Рашков и Живко Коцев бяха замесени в разследвания за ОПГ-та, Кирил Петков за пореден път предпочете да защити заподозрените. Той дори отново оправда скандалния, вече бивш секретар на МВР, Живко Коцев, който се оказа част от контрабандна схема.

 

Съпредседателят на ПП-ДБ категорично отказа да коментира и уличаващите кадри, намерени при обиска на дома на един от обвиняемите-контрабандистът Стефан Димитров, като се скри в забранената за медии зона.

 

Припомняме, че поредица от снимки, станала публична в началото на април, изобличи Живко Коцев, бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков, както и контрабандистите Марин и Стефан Димитрови в особено близки и приятелски отношения. Оказа се, че споменатите често били заедно, както на семейни вечери и рождени дни, така и по почивки и СПА-та.

 

Дни по-късно наяве излезе и друг скандал! Офисите на депутатът от ПП Настимир Ананиев бяха претърсени по настояване на белгийската прокуратура.

 

Как протече надпреварата с Кирил Петков и съпартийците му, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.