Васил Терзиев втрещи учителите: В края на месеца може да не съм кмет

https://goreshto.net/novini/vasil-terziev-vtreshti-uchitelite-v-kraya-na-meseca-mozhe-da-ne-sam-kmet-4/128987 Goreshto.net
Васил Терзиев втрещи учителите: В края на месеца може да не съм кмет

Неуважителното отношение на настоящия кмет на София Васил Терзиев към почти всички сектори застигна и Синдиката на българските учители. По време на работна среща Терзиев прекъснал остро изказването на председателя на Синдиката г-жа Янка Такева и изсъскал, че не може да се ангажира с проблемите на учителите, защото дори не било ясно дали в края на месеца все още ще бъде кмет. Вероятно разглезеният ДС наследник.

 

Присъстващите учители с огорчение разказват, че за всички е било ясно, че кметът на София е бил отегчен и раздразнен от срещата с тях. „Васил Терзиев дори не се опита да имитира заинтересованост към нашата среща – гледаше си нервно часовника на всеки 10 минути, нямаше дори ресорен заместник-кмет или директор на дирекция „Образование“ с него, който да се ангажира с поне част от изложените от нас казуси“, коментираха те.  

 

Единственото, за което е бил категоричен кметът на София, било, че училищните дворове вече няма да се заключват. Това е изключително притеснително за училищните директори, които се страхуват от събиране на съмнителни тълпи хора, които замърсяват и чупят дворовете. „Не подлежи на коментар, така съм решил“, сопнал се Васил Терзиев по повод тези аргументи и напуснал срещата.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.