Възхитително: Гала отказала цели 100 бона от партия

https://goreshto.net/novini/vazhititelno-gala-otkazala-celi-100-bona-ot-partiya/49292 Goreshto.net
Възхитително: Гала отказала цели 100 бона от партия

Гала не се замесила в политиката, въпреки невероятното изкушение от финансова гледна точка! Множество партии й предложили да се включи, но тя отказала на всички!

Телевизионната водещата Гала възхити България с признанието си, че е отказала сумата от 100 хил. лв. за влизане в политиката. Българска партия й е предложила тези пари за оглавяване на листата в град Плевен. Гала обаче не желае да разкрива коя точно е партията. Тя р отказала сумата, пише Hotnew.bg, тъй като я било страх от нечестните игри в политиката и не искала да се превръща в едва ли не престъпник.

[caption id="attachment_3979" align="alignright" width="300"]Гала възхити България с отказването на 100 бона Гала възхити България с отказването на 100 бона[/caption]

Това всъщност бил поредният опит Гала да бъде въвлечена в политическия живот на България. Още през 2005 година от НДСВ били проведени разговори с водещата на "На Кафе", но тя отново отказала. След това и от ГЕРБ потърсили русокосата телевизионна звезда, но тя отново не се съгласила, научи Goreshto.net. Сумата от 100 хиляди лева обаче не се знае от коя партия точно е била предложена.

Гала заслужава поздравления за отказа си да влезе в политиката. Малко са хората у нас, които биха отказали 100 бона. Блондинката твърди, че заплатата й в Нова ТВ би й докарала подобна сума за повече от година. Според нея, интересът на партиите се дължи на факта, че е ново лице, което е неопетнено, а това е голяма рядкост в политиката.

Гала си спечели много симпатизанти с това признание. Тя доказа, че не всичко за нея е пари. Вярно е, че добре печели в момента, но не е алчна, което е достойно за уважение.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.