Вдовицата на Шарлопов изкрещя: Никой не очакваше това от нея! (Изповедта на Бояна взриви всички)

https://goreshto.net/novini/vdovicata-na-sharlopov-izkreshtya-nikoy-ne-ochakvashe-tova-ot-neya-izpovedta-na-boyana-vzrivi-vsichki/50463 Goreshto.net
Вдовицата на Шарлопов изкрещя: Никой не очакваше това от нея! (Изповедта на Бояна взриви всички)

Вдовицата на Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова не е на себе си!

Младата и красива вдовица на бизнесмена Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова не е на себе си. И буквално плаче и крещи в дома си от дни. А причаната за това са появилите се в медийното пространство новини, че продава империята на мъжа си. Припомняме, че милионерът Шарлопов си отиде неочаквано за всички в дома си на 5 февруари. А причините за кончината му бяха разнородни - от инсулт до сърдечна недостатъчност. В крайна сметка беше потвърдено второто, въпреки че семейството му не пожела да бъде направена аутопсия. Днес близките на Бояна Шарлопова изригнаха пред вестник "Галерия" и разкриха, че младата вдовица е съсипана. И буквално крещи от безсилие и обида. От нейно име те предадоха на пресата, че никой и още по-малко Бояна, има намерение да продава бизнеса на Шарлопов. "Тя не е на себе си от прочетеното и от това, което шушукат хората по неин адрес. Да продаде имуществото и това, за което Стефан е работил и се е борил цял живот - по-безумно нещо няма. Бояна се кълне, че никога няма да продаде хотелите. Нещо повече - ще направи всичко, за да разшири бизнеса", категорични са източниците. Най-болно станало на Бояна като прочела, че уж продава комплекса "Созополис", който е любимото място на Стефан Шарлопов. Той пожела прахът му да бъде разпръснат над него и децата и близките му да ходят там като искат отново да бъдат с него. Голямата дъщеря на милионера - Ева Шарлопова и Бояна често отдъхват именно на това място, което им е по-скъпо от всичко останало. "Никой не очакваше от Бояна да се срине толкова от една клюка, но ето, че го направи. Тя обожаваше Стефан от цялото си сърце и затова прие удара наистина тежко", коментират източниците. И съветват медиите да престанат да злоупотребяват с истината и да подлагат на такава чутовна мъка вдовицата на Шарлопов. Защото оттук нататък неверните и гнусни твърдения ще бъдат наказвани. А авторите им давани под съд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.