Вдовицата се омъжва: Мая Илиева сияе до избраника си, носи пръстена му! (виж кой заема мястото на Главния - ПЪРВИ СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/vdovicata-se-omazhva-maya-ilieva-siyae-do-izbranika-si-nosi-prastena-mu-vizh-koy-zaema-myastoto-na-glavniya-parvi-snimki/49851 Goreshto.net
Вдовицата се омъжва: Мая Илиева сияе до избраника си, носи пръстена му! (виж кой заема мястото на Главния - ПЪРВИ СНИМКИ)

Първите снимки на Мая Илиева и новия й мъж се превърнаха в сензация!

Светска новина номер едно взриви медиите днес. А именно - вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева най-после свали траура и си позволи да се влюби отново. При това не да крие избраника си, а спокойно и свободно да се показва с него пред обществото. Над 10 години беше отшелничеството на Мая Илиева. Която рядко можеше да бъде засечена с нещо различно от тъмни дрехи и черни очила. Да, връзката й с Ники Шванца навремето не остана скрита за ушите на хората, но тя така и не прерасна в нещо наистина сериозно. С Шванца Мая Илиева просто се разтушваше, докато днес е жестоко влюбена и отдадена на човека до себе си. Чийто пръстен стои вече на ръката й. Истински фурор предизвика бижуто, когато преди дни вдовицата на Георги Илиев се появи на събитие в столично заведение.

Останалите посетители се чудеха накъде да гледат - към пръстена, който определено е ултра изящен и скъп, или към самия бъдещ съпруг на Илиева. Господинът, чието име и самоличност към момента остават загадка, беше прегърнал любимата си нежно през кръста.

А Мая Илиева бе така усмихната през цялото време, както не е засичана от години насам. Косите й бяха разпилени по раменете, а от прословутия строг кок нямаше и следа. Не може да се отрече, че избраникът на Илиева е доста симпатичен, строен и харизматичен мъж. Огромен е интересът кой е той и с какво се занимава, но изглежда ще трябва да почакаме, докато Мая сама не го разкрие. Или поне до сватбата им. Тя обаче едва ли ще бъде скоро, тъй като Илиева не се доверява лесно на никого и със сигурност ще подложи половинката си на редица тестове, докато му отдаде честта да стане негова съпруга. "Мая е голям човек и има пълното право на щастие. След загубата на Жоро Илиев тя едва не рухна. Всички говорят само за парите й, но никой не се опита да се постави на нейно място и да види какво й е в душичката. Дано сега най-после да получи радостта, която й се полага", коментират близки до нея източници. [caption id="attachment_8656" align="aligncenter" width="658"] Ето го избраникът на Мая Илиева[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.