Велика Крисия омагьоса Криско насред Разград /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/velika-krisiya-omagyosa-krisko-nasred-razgrad-video/49252 Goreshto.net
Велика Крисия омагьоса Криско насред Разград /ВИДЕО/

Крисия Тодорова възхити рапъра Криско насред Разград! Двамата изпълниха съвместно един голям български хит, а публиката остана много доволна! Това е поредната известна личност, която попада в плен от детето-чудо!

Невероятната Крисия Тодорова омагьоса още една звезда. Този път "жертва" на Криси стана рапърът Криско. Двамата изпълниха уникалното дуетно парче "Почивни дни" по време на специалния концерт на "Шоуто на Слави" в Разград, видя Goreshto.net.

Крисия излезе в интересен син сценичен костюм и демонстрира за пореден път невероятния си глас. До нея Криско бе видимо впечатлен, като даже промени леко текста на песента в чест на разградската сладурана. Накрая публиката остана възхитена, защото изпълнението наистина бе впечатляващо.

[caption id="attachment_3681" align="alignright" width="300"]Криско също падна в плен на детето-чудо от град Разград Криско също падна в плен на детето-чудо от град Разград[/caption]

Криско е поредната звезда, която бива омагьосана от чаровната Крисия Тодорова. По време на интересния конкурс в "Шоуто на Слави" Орлин Горанов бе много впечатлен от Крисия при дуета им на "Светът е за двама". Известният Рафи също е близък до малката Тодорова, тъй като от доста време във Facebook  се върти тяхна обща снимка.

Вижте как Крисия впечатли Криско и цял Разград. Песента в тяхно изпълнение прозвуча наистина невероятно. Насладете се на сценичната партньорка на Господин Андреев и известен български рапър в дует.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.