Велика постъпка на Любо Нейков трогна всички българи!

https://goreshto.net/novini/velika-postapka-na-lyubo-neykov-trogna-vsichki-balgari/49419 Goreshto.net
Велика постъпка на Любо Нейков трогна всички българи!

Любо Нейков има добра душа и в това се убедиха хиляди деца в България

Големият актьор може да бъде и голям човек. Това доказа Любо Нейков, който в момента прекарва Деня на детето в компанията на сираци в село Дрен, съобщава агенция ПИК. Самият Нейков е организирал целия празник и е платил за множеството забавления, които са предвидени.

Огромното сърце на актьора обаче не спира дотук. От край време той се занимава с подобен вид благотворителност, като сам изхранва цял столичен пансион за сираци и отделно помага със средства в много SOS Детски селища из цялата страна.

[caption id="attachment_4999" align="alignright" width="300"]Любо Нейков трогна България с помощта си към сираци Любо Нейков трогна България с помощта си към сираци[/caption]

"От малък Любо носи в себе си невероятно чувство за дълг. Той е много състрадателен човек. Хората си мислят, че когато имаш много пари, забравяш за останалите, но при Любо не е така. Той винаги ще даде на човек в беда, винаги ще помогне." - коментира пред Goreshto.net негов близък приятел.

Звездата от "Столичани в повече" дори е завела собствената си дъщеричка да празнува със сираците днес. Това показва, че Любо Нейков не страда от грандоманщина и все още е онзи народен човек, който започна работа в "Шоуто на Слави" преди много години. Браво за огромната му душа!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.