Велико! Андреа затвори устата на Николета чрез CNN

https://goreshto.net/novini/veliko-andrea-zatvori-ustata-na-nikoleta-chrez-cnn/49247 Goreshto.net
Велико! Андреа затвори устата на Николета чрез CNN

Андреа спечели битката с Николета по един категоричен начин

Николета Лозанова може да говори какво ли не, но истината е, че Андреа я бие отвсякъде по популярност в световен мащаб, а защо не и чисто в български. Велика новина пристигна от САЩ навръх Националния ни празник в понеделник, научи Goreshto.net.

Оказва се, че Андреа вече я знаят и американските медии, защото нейна песен бе излъчена с видеоклипа си по CNN. Парчето, което взриви чуждестранната публика, се казва „Peaceful Place“ и е в дует с Alek Sandar, пише Kliuki.bg Така половинката на Кобрата стана популярна и в чужбина. Нещо, което Николета Лозанова не е.

[caption id="attachment_3650" align="alignright" width="300"]Андреа нокаутира Николета чрез CNN Андреа нокаутира Николета чрез CNN[/caption]

Възлюбената на Божинов не спира да оплюва Андреа чрез предаването си по TV7, но сега й се върна тъпкано. Защото ако "Поверително" дава поле на изява на Ники да си върши подлите манипулации спрямо българския народ, то в чужбина това не минава. CNN показа и на България, че войната между Лозанова и Андреа е спечелена от фолк дивата. Каквато и помия да излива Николета всяка събота вечер, подвигът с излъчването по CNN побеждава всичко.

Всъщност Андреа отдавна е популярна извън България. Тя непрестанно е избирана от Планета ТВ за най-известната певица зад граница, тъй като направи фурор в доста балкански страни. Сега обаче виждаме, че го прави и зад океана. Николета Лозанова сигурно вече се пръска от яд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.