Велико: Слави Трифонов спаси приятел от Ку-ку бенд! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/veliko-slavi-trifonov-spasi-priyatel-ot-ku-ku-bend-snimki/49400 Goreshto.net
Велико: Слави Трифонов спаси приятел от Ку-ку бенд! (СНИМКИ)

Слави Трифонов показа, че може да е опак шеф, но добър приятел!

Слави Трифонов отново успя да разколебае нашенци в представата за себе си. Обикновено той се спряга в обществото като опак шеф и своенравен характер, но ето, че доказа, че въпреки всичко е добър приятел. Защото заряза всичко и тръгна да спасява верния си авер от Ку-ку бенд Йордан Йончев - Гъмзата. Това разкриха служители от екипа на "Шоуто на Слави" днес.

Оказа се, че Гъмзата е бил изправен пред огромен проблем в живота си, а именно развод с дългогодишната си съпруга. Балерината Юлиана Йончева е била категорична в решението си, че подава документи за развод, след като месеци наред е вярвала на слуховете, че съпругът й изневерява.

[caption id="attachment_4833" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов показа, че е наистина верен приятел[/caption]

Всички са наясно, че Гъмзата води доста свободен начин на живот, който се определя и от самата му професия. Той обикаля по нощни участия поне веднъж седмично и то в различни градове. Откъдето тръгнаха и слуховете, че палува постоянно - я с известни певици като Галена, я с безизвестни, но пък надарени мацки. И ако не беше намесата на Слави Трифонов, Гъмзата досега да е разведен.

Оказа се обаче, че Слави Трифонов живо се заинтересувал и провел "разследване" с коя точно красавица свързват Гъмзата. Какъв бил шокът, а след това смеха му, когато се установило, че жената, с която Гъмзата бил засичан и определян като "кръшкач", била собствената му съпруга, разбра Goreshto.net.

[caption id="attachment_4835" align="aligncenter" width="255"]Мацката на Гъмзата всъщност се оказа съпругата му Мацката на Гъмзата всъщност се оказа съпругата му[/caption]

Объркването на папараците се дължи на факта, че Юлиана не е сред популярните телевизионни лица, а фигурата й е перфектна, въпреки раждането на двете им деца. Затова и жълти медии редовно я спрягали за любовница на Гъмзата, без да си направят труда да проверят истинската й самоличност.

Заслугата на Слави Трифонов за помиряването на Гъмзата и Юлиана е огромна, тъй като самият той провел личен разговор с балерината и в крайна сметка й отворил очите. "Гъмзата има много да черпи Слави Трифонов. На практика той спаси брака му", коментират хора от "Шоуто на Слави".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.