Велико! Трогателната постъпка на Руслан Мъйнов разчувства българите!

https://goreshto.net/novini/veliko-trogatelnata-postapka-na-ruslan-maynov-razchuvstva-balgarite/49435 Goreshto.net
Велико! Трогателната постъпка на Руслан Мъйнов разчувства българите!

Руслан Мъйнов отново показа, че е човек с главно "Ч"!

Руслан Мъйнов отново показа, че е човек с главно "Ч". Той не е само чаровен и талантлив актьор, добър певец или шоумен, а на първо място мъж с огромно и благородно сърце, а душата му може да побере целия свят.

Руслан Мъйнов направи нещо толкова трогателно и велико, че разчувства всички българи. Защото той - бесарабският българин милее повече за националните ни реликви и светини от самите нас. Руслан Мъйнов се е отдал на благородна кауза и се е зарекъл да работи за възстановяването на всички български църкви, които са в лошо състояние и се рушат.

[caption id="attachment_5119" align="alignright" width="297"]Руслан Мъйнов Постъпката на Руслан Мъйнов е наистина благородна[/caption]

За тази цел Руслан Мъйнов прави цяла серия от концерти из страната, средствата от които ще отидат за възстановяването на родните храмове. Наистина една велика постъпка, достойна за възхищение, коментират зрителите и почитателите на Руслан Мъйнов.

Снощи например Руслан Мъйнов изнесе невероятен концерт с арии в град Елена, парите от който дарява за ремонта на църквата в село Шилковци.

"Нали творците и артистите сме за това?! Стига сме се вторачвали в собствените си проблеми, безпаричие и прочие. Нека да направим, каквото можем, за да решим проблемите на някой друг или на нещо свято - които се нуждаят много повече от нас", благородно заяви Руслан Мъйнов.

На концертите си Руслан Мъйнов пее заедно с оперната певица Русалина Мочукова и оркестърът на операта в Русе. Браво на Руслан!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.