Венци Мицов насмете журналистите около ген. Мутафчийски! (взриви мрежата)

https://goreshto.net/novini/venci-micov-nasmete-zhurnalistite-okolo-gen-mutafchiyski-vzrivi-mrezhata/51194 Goreshto.net
Венци Мицов насмете журналистите около ген. Мутафчийски! (взриви мрежата)

Венци Мицов изтрещя от малоумните въпроси, задавани на ген. Мутафчийски!

Всекидневните пресконференции на ген. Мутафчийски често се превръщат в цирк и все повече дразнят, както зрителите, така и самият началник на Щаба. А причината е необмислени и понякога откровено глупави въпроси на журналисти. Ето как ги подигра Венци Мицов днес в мрежата:

"Идеи за въпроси на утрешния брифинг на щаба:

1. Генерал Мутафчийски, кажете, истина ли е, че 5G мрежата разпространява вирус посредством извънземните, рептилите и юдейско - масонската конспирация? 2. Генерал Мутафчийски, истина ли е, че в Судан и Бурунди има вече пети случай на възкръснали пациенти, починали преди 3 седмици? 3. Генерал Мутафчийски, изпраща ме Методи Лалов!!! АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА 4. Генерал Мутафчийски, майка ми не си е платила тока. Какво прави щаба по тоя въпрос? 5. Генерал Мутафчийски, истина ли е, че срещу COVID-19 са ефективни козметичните маски? 6. Генерал Мутафчийски, доцент Мангъров са го поканили по Дарик от 10 часа, заедно с Константин Павлов - Комитата и Виктор Лилов! А вия???", предложи Венци Мицов. След което обаче стана сериозен, защото ситуацията го налага. Става дума за културата у нас, която е тотално срината в дните на изолация. Актьори, музиканти, художници започнаха масово да обявяват фалит, а ситуацията става все по-зле за тях. Затова и Мицов продължи в сериозен дух като призова за следното: "Просто, след Голямата Дисоциация, преди да се втурнете отново по молове, екзотични разходки и ресторанти - купете си билет за кино, отидете на театър, или балет. Като малък жест на солидарност", цитира той Тео Ушев. "Ето това е кампания, зад която ще трябва да застанем всички! И тук е мястото на цялата културна общност. Всеки със своите сили, със своите си средства да говори за това", апелира музикантът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.