Венци Мицов разпердушини кандидатите за кмет на Младост! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/venci-micov-razperdushini-kandidatite-za-kmet-na-mladost-vizh-tuk/50827 Goreshto.net
Венци Мицов разпердушини кандидатите за кмет на Младост! (виж тук)

Венци Мицов този път реши да остане извън надпреварата!

Музикантът и общественик с остър език Венци Мицов отново наточи перото си. И този път много добре описа настоящите кандидати за кмет на столичния район Младост. Четете и се наслаждавайте: "Може би сте забелязали, че чат - пат поствам свои текстове на страницата Венци Мицов за кмет на Младост.

За да не се объркате - не, не съм кандидат за кмет на Младост. Живея в Младост от 17 години, бях два пъти кандидат за кмет на района. Втория път дори - в коалиция с една партия, която, както се оказа после, се бе разделила тайничко на две - едната част беше в коалиция а другата работеше за съвсем друг кандидат. Но с това не мисля да ви занимавам, както казах, няма да кажа лоша дума за никого.

Сега не съм кандидат. Имах доста въпроси относно това дали не бих подкрепил някой от настоящите кандидати. Все пак на последните избори имах над 5 процента от гласовете в Младост. Гледам кандидатите. Досегашното ИД - кандидат на АТАКА. Досегашния главен архитект на Младост - кандидат на БСП. Бившия зам - кмет - кандидат на ХДП. Бившия главен претендент на Деси Иванчева - кандидат на ГЕРБ (не живее в Младост и май изобщо не е от София, ма то и аз не съм от София де) Познавам някои от другите кандидати, някои дори са ми приятели (в лично качество) и с интерес ще наблюдавам липсата на кампания в Младост. Отсега мога да прогнозирам как ще протече цялата кампания, защото тая съм я играл няколко пъти.

Но друго е по - важно. Ако ме питате защо не съм отново кандидат за районен кмет, ще ви кажа следното:

- два пъти бях...вдигнах резултата от 3 на 5 процента и го направих без нито един билборд и без никакви телевизионни участия...имах и може би най - добрата програма (все още можете да я прочетете на страницата), но очевидно не притежавам едно качество - не мога да крещя... - тоест мога - ако ревна, ще ви счупя прозорците...но не искам - опасявам се, че в Младост в момента нормален разговор няма и не може да има...причините са много и са свързани с тоталното дългогодишно абдикиране на управляващите от истинските проблеми на хората - презастрояването, парковете, липсата на голям културен дом, местата за паркиране, но най - вече - скъсаната връзка между администрацията и живия живот...разходете се само пред блоковете и вижте колко изоставени автомобили има, а никой не е направил нужното те да бъдат изхвърлени за скрап Всичко това е характерно за Младост. Но има и други проблеми. Попитайте моите съседи Yana Uzunova и Rangel Doychinov, могат да ви разкажат за гетата и за каруците с братя - роми, които се настаняват в тревните площи в близост до Фантастико в Младост 4. И могат да ви разкажат какво стана, когато се опитах чрез комисията за връзка с гражданите да поставя този проблем на масата на Столична община. Нищо на квадрат! Накрая ИД кмета (и кандидат на АТАКАПОБЕДА) донесе няколко платна от някакъв ремонт на Топлофикация и ги бацна в центъра на полянката, с което реализирахме невероятна победа. Мога да ви разкажа и как комуникирах с общината в Младост, за да махнат едни врати за футбол до 433 блок, защото вратите съвсем скоро щяха да убият някой (благодарение на сигнал на Ирен Гелова). Впрочем именно тогава разбрах, че игрища се правят, но после няма бюджет някой да ги пази. И когато сложиха нови врати за футбол, само след няколко дни вандали ги направиха на качамак.

Мога и още много да ви разказвам - как възрастна ромка от съседния вход ме моли да реша проблем с общинско жилище, защото дъщеря и е била прецакана от бившия си съпруг и сега живее в жилище с майка и, но не я регистрират като нуждаеща се, а ако с майка и стане нещо, дъщерята остава на улицата.

Мога до утре да ви разказвам за какво ли не, но, уви, не умея да крещя! "СПИРАМ ТОВА! ЗАБРАНЯВАМ ОНОВА!!!!" - не ме бива по забраните. Нито по регулациите. Ако можех, щях да спра нощните гонки на автомобили в Младост, но не мога - законът е друг и след като се пишат закони, а няма кой да контролира спазването им, значи ние можем само да лъжем хората, че ще решим проблемите им. За това тълкувайте страницата "Венци Мицов за кмет на Младост" като страница, на която можете да прочетете някой мой текст или позиция. А кандидатите за слава нека се състезават. Пожелавам им успех! Знаете, че в тия избори съм добър и харесвам всички до един!

Толкова сте яки, че ако можех, щях да направя така, че Младост да има едновременно 20 кмета, за да можете всички да бъдете избрани!!!!", заяви Венци Мицов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.