Венета Борисова запали мрежата със страхотен начин за отслабване! (щерката на премиера се втали драстично)

https://goreshto.net/novini/veneta-borisova-zapali-mrezhata-sas-strahoten-nachin-za-otslabvane-shterkata-na-premiera-se-vtali-drastichno/49975 Goreshto.net
Венета Борисова запали мрежата със страхотен начин за отслабване! (щерката на премиера се втали драстично)

Венета Борисова не е родена с гена на слаботелесна манекенка, но знае как да се поддържа в топ форма!

Хубавата Венета Борисова се радва на симпатиите на българите от години. Дори противниците на баща й Бойко Борисов я харесват. И то, защото е наистина естествена, добронамерена и непринудена като човек. Преди няколко години Венета дари премиера с най-големия подарък на света, а именно първородния му внук Бойко - младши. Сладурът расте здрав и щастлив, което е огромна радост за цялото семейство. Като всяка жена обаче, Венета Борисова не е само майка, но и млада и суетна дама. След раждането тя доста време не можеше да се отърве от натрупаните килограми и това я накара в един момент да се вземе в ръце. И да си наложи, че просто трябва да отслабне. Дъщерята на Борисов никога не е крила, че не е родена с гена на слабите като клечки манекенки. Като на повечето жени по света, така и на нея бързо й се лепи всичко, с което си позволи да си угажда.

Тя обаче намери начин за извайване на стройно и красиво тяло, който видимо е повече от ефективен и успешен. Методът на Венета Борисова запали мрежата и доста момичета и дами последваха примера й.

Първото и най-важно при всяко отслабване е храненето. Венета не залага на някаква строго определена по порции и грамаж диета. Тя просто е започнала да се храни предимно със салати и необработени естествени храни. В менюто й присъстват главно свежи зеленчуци и плодове, кълнове, сурови ядки, риба и морски дарове, както и натурален мед. Нищо сладко не се позволява, освен 1-2 лъжички мед на ден. Месо може да се яде, но ако искаме да свалим по-бързо килограми и да се пречистим, то първите няколко седмици от режима трябва да се откажем от месото. След това то е позволено, но не мазно и само 2 пъти седмично. През останалото време се хапват постни супи, както казахме много и разнообразни салати, и се пият смутита и фрешове. Яйцата, както и сирената също са позволени, но при сиренето е добре то да е от по-нискомаслените. Водата си има своето количество и то е около 3 литра на ден. Освен храненето, Венета Борисова се е отдала и на движението като от няколко месеца практикува йога. Йогата не натоварва прекалено тялото и мускулите, но извайва страхотна фигура.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.