Венета Харизанова: С тази диета свалих многото килограми през пълния ми период! (виж я тук + смайващи снимки)

https://goreshto.net/novini/veneta-harizanova-s-tazi-dieta-svalih-mnogoto-kilogrami-prez-palniya-mi-period-vizh-ya-tuk-smayvashti-snimki/50411 Goreshto.net
Венета Харизанова: С тази диета свалих многото килограми през пълния ми период! (виж я тук + смайващи снимки)

Венета Харизанова сега се чувства отлично и се харесва много повече от преди!

Една от най-красивите ни, а и умни манекенки Венета Харизанова разкри своята любима диета. С която успя да постигне пълна промяна през пълния си период. Помним, че преди време Венета си бе отгледала доста пухкави бузки, ръце и бедра.

Заради високия си ръст обаче, те не й бяха чак такъв проблем. Но красавицата се взе в ръце, стегна се и успя. Всъщност тя направи истинско чудо, защото промяната в килограмите й е неузнаваема. Ето и диетата, с която постигна всичко това:

Закуската е в два варианта, които са по избор: Първи вариант: До четири лъжици овесени ядки или елда, сложени в 30 грама кисело мляко с малко сушени плодове. Втори вариант: 150 грава оризово, овесено или смесено със соя мляко. Обядът също е в два варианта, които ви представяме подробно тук: Първи вариант: Пилешка супа, заедно с около 250 грама салата от свежи зеленчуци. Те могат да бъдат рукола, чушки, краставици, маруля, ряпа, лук, подправени с лимонов сок и малко зехтин. Може да се хапне и малка топка варен ориз. Втори вариант: До 250 грама пилешко месо или заешко, пуешко, биволско, отново със салата от пресни и свежи зеленчуци като изброените по-горе. И отново може да се сложи малка топка варен ориз. Към 16 часа си правим следобедна закуска, която е задължителна и се състои от 30 грама сурови ядки - бадеми, орехи, лешници. Или 150 грама круша, ябълка или киви. Вечерята също е в два варианта, които са следните: Първи вариант: Едно цяло варено яйце заедно с още 3-4 белтъка, заедно с 300 грама свежа салата или задушени зеленчуци като броколи, карфиол, аспержи, китайско зеле, брюкселско зеле, чушки, тиквички, зелен боб. Втори вариант: 250 грама нетлъста риба на скара, заедно с 300 грама свежа салата или задушени зеленчуци. Същите като изброените по-горе, пише ezine.bg. Венета Харизанова разкрива още, че е правила и една съвсем различна и на първо четене странна диета, която научила от приятелки баскетболистки. Тя не е за всеки, но се състои от ядене на чист черен шоколад. Имаш на разположение три големи черни шоколада, които се консумират в рамките на 8-9 дни. Който обича шоколад ще се зарадва на диетата, защото ефектът й е наистина убийствен и дава отлични резултати за кратко време. Но пък е и доста еднообразна, така че се препоръчва само за много важни поводи, в които се изисква наистина бързо сваляне на килограми. Венета Харизанова Венета Харизанова

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.